GLAD PÅSK DJURGÅRDEN! 6-0 TILL BLÅVITT!!!

Så har då den nya arenan i Götet invigts på allvar!! Och vilken invigning!!!
Vi drog mer folk ensamma än vad övriga två allianslag (de övriga två allianslagen är Öis och Gais anti) gjorde tillsammans på premiären! Bara en sådan sak.
Stämningen var fenomenal och den dagen ALLA kan "Snart skiner poseidon" utantill och fortsätter ha med sig halsdukarna så har vi ett än mäktigare stöd.för vårt blåvitt!!

Bebben fick sätta dit sin hörnflagga och det var gåshudskänslor redan där och när Alme drog igång "Snart skiner poseidon" så visste man att det var som Glenn sa "denna dan kommer jag aldrig glömma".
Tyvärr blev tifot inte så briljant som var tanken då några varit inne under natten och skurit sönder diverse grejer.
Dock var trycket enormt ändå och vi visade redan här att ska man se fotboll på den nya arenan är det blåvitt som gäller, precis som det var blåvitt som gällde på alla andra arenor i staden genom tiderna.

Man satt bra, man såg bra, man njöt, det var gött väder, spelarna briljerade och man insåg att detta blir svårslaget förvisso men samtidigt sätter sig mycket av stämningen ju längre säsongen går så att många gånger kommer trycket vara lika fenomenalt.
Nedan ett gäng bilder från arenan men först två videos som jag ej själv är upphovsman till utan tagit vår vän youtube till hjälp för att hitta! Dels en med den fyndigaste ramsan och dels en när Alme sjunger live.




JOEL ALME





















Det finns nån sorts ironi att arenan invigs först efter att den, öhh, invigts....


Det saknas ett I i bilden men jag orkade inte tjafsa med diverse tv-folk och snuten för att komma dit jag skulle för att få en bra bild....


Det är VÅR arena!!! Som sagt, ensamma mer folk än öis&gais tillsammans...


Klackläktaren.


Ena kurvan.


Västra långsidan....


Västra långsidan 2 och lite kurva...


Södra stå (bortaklacken)


Återigen södra stå med sittplatserna ovanför...Två videoskärmar!! En på varje kortsida, briljant!


Vår långsida mot de lite finare platserna...


Nu följer ett par tre bilder där stockholmslagen kan se hur en gräsmatta ska se ut (ja,det kan Ellos,Ösk och Gefle också behöva lära sig....)


Gräset är ALLTID grönare på Sveriges framsida....


Som sagt var...


Tifobild 1 det kunde varit ännu snyggare om inte sabotaget under natten genomförts...


EN STAD-ETT LAG HÄR ÄR ÄNGLARNA!!!


En hundring där.... En briljant bild man kommer leva på lääääänge.



Tyvärr grumlades det hela lite av diverse oroligheter, men det blir alltid rörigt när sthlmslagen ska åka tåg hit, det fungerar liksom inte. Beklagligt på alla sätt och vis och rent ut sagt förjävligt att det återigen sker sånt här.
Det finns liksom inget mer å säga om det hela, utanför arenan skötte sig göteborgarna väl men när difarna stormar är det inte så mycket att göra tyvärr, man undrar ju lite grann över att de inte hade gjort det omöjligt med hjälp av piketbussar och hästar att komma fram på diverse platser för diffansen.

Kommentarer
Postat av: Ida

Fuck va mkt fotbollsbilder.



Hehe jag tycker de flesta grejer är bra på fyllan... fast det är klart, ibland får man ju nån jävla snedtändning.

Nä påsken är ju heeeelt underbar! Precis som jul fast man slipper bekymra sig om att köpa presenter till alla + att det är ljust och vår och HÄRLIGT :)



God fortsättning!

2009-04-12 @ 11:39:32
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: IK-DV

Oj, oj, oj. Planen ser ju riktigt erotisk ut. Lika grönt som på de engelska fotbollsarenorna när det är säsong. När Peking kommer upp i allsvenskan ska vi kicka ass med Blåvitt på denna plan.

2009-04-13 @ 00:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0