Expedition IK.

Dag 3.

Den tredje dagen var hemsk, ett monsunreg störtade ner över lägret och det enda som gick att göra var egentligen att sitta i vårt "hus" och prata om livet.
Det är, beroende på hur man ser det, inte så roligt att berätta hem om. Så det slipper ni.

Dag 4.

Dag fyra inleddes med att vi käkade upp oss på den fisk som fångades under dag 2 för att orka med strapatserna som följde under dagen eftersom vi bestämt oss för att utforska vår ö under dagen. Eller rättade sagt FH, Anti och Paddan skulle utforska ön.
Peji, Glenn och Deve skulle stanna i lägret och täta taket än mer och finslipa lägerplatsen efter det intensiva regnadet under gårdagen.
Andra Halvan sover...
Gänget som ska utforska ön beger sig sakta in i djungeln och upptäcker tämligen omgående att detta minsann inte blir en lätt vandring, det är tätt mellan grenarna och oerhört varmt.
Gänget letar och letar, de finner en ytterligare vattenkälla men den får bli en form av depå om man behöver fylla på reserver etc, för det är för långt att gå om man bara ska dricka så att säga.
Efter att ha nått toppen på berget på ön så inser de att de måste vända om de ska hinna tillbaka innan mörkret faler och när det blir mörkt här blir det verkligen kolsvart.
Gänget återvänder till lägrett och kan väl egentligen bara konstatera att det inte finns så mycket mer att hämta längre bort än just vattenkällan så fler vandringar känns tämligen meningslösa.

Andra Halvan var tydligen uppe i en kvart men har när gänget återkommer lagt sig för att sova middag efter middagsluren lite innan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0