Kebabpizzeranking med Glenn!

image178


Rubriken berättar vad detta inlägg kommer handla om, eftersom kebabpizzeförsäljningen skjutit i höjden efter låten om det i melodifestivalen så ska jag nu ranka de bästa kebabpizzor jag ätit.
Jag tänkte även kommentera lite varför den och den pizzan hamnade just där på listan.

12pizzor har jag klara minnen av så att säga, givetvis har man ätit kebabpizza på fler ställen men det minns jag inte så jag tar dessa tolv.

12.Vid willys här hemmavid.
Det är sällan jag köper en där men det är sällan något folk där också, det saknas det där lilla extra helt enkelt. Dock inget fel på pizzan bara det att det finns bättre annorstädes.

11.Örgryte.
Ja, i Örgryte bor det inte bara uberklassfolk, det finns en pizzeria med, pizzan är god men det känns rörigt med allt annat och den kunde ju sett mer aptlig ut med.

10.Lerum centralt.
Här har de god pizza men det tar lite väl lång tid för att få den färdig vilket drar ner betyget. En ordinär pizza helt enkelt.

9.Hemmavid.
En av stadens mest aktiva pizzerior vilket har sin förklaring i att det smakar ruskigt gott! Dock gör den hårda belastningen (försök ringa dit en lördag vid tre-halv fyra när det är fotboll på tvn så får ni se) gör att det tar sån väldigt lång tid att få det klart bara. Men det kan de ju inte lastas för egentligen men det drar ner betyget.
Dessutom inte jättestora.

8.Mr.s
När man har besökt la casa de andra halvo så käkar man mat därifrån rätt ofta. De har problem med att få en beställning rätt ibland och herrn får pröjsa grymt mycket extra för sina jävla tillägg på allt han köper där. Faktiskt rätt dyra med men trevliga snubbar och gott.

7.Kungsportsplatsen.
Litet och trångt men jävlar vad aptligt det ser ut och vad gott det är. Hade det varit i en bättre lokal och gått lite fortare hade denna varit i toppstriden, nu blir det bara en sjundeplats.

6.Golfen.
Det som drar ner betyget här är att de har paprika på kebabpizza??? vad sjutton menas? Visst kan man begära utan men ändå, en kebabpizza ska vara en kebabpizza. Det är det som drar ner betyget, men annars är det ett fint ställe och ruskigt goda pizzor frånsett paprikan. Men paprikan drar ner betyget enormt.

5.Vid Valand.
En fin pizzeria/pub där pizzorna är små, ser aptliga ut, smakar bra men är dyra. Det sammanfattar väldigt väl det hela.

4.Heden.
Det finns en liten pizzeria vid Heden som gör Götets största och mest mättsamma pizzor. Med tanke på hur mycket folk det brukar vara där är det tydligen så att de har ett gott rykte med.
Detta är en starkt coming pizzeria på listan.

3.Hulan.
Bakfulla som ägg hittade vi till slut denna pizzeria öppen i Lerum en nyårsdag och bara det ger den hög placering på listan kan man tycka. Nu är det dock inte för det utan för att det smakar ruskigt gott med, samt då de generösa öppettiderna med som även de spelar in. Känns som ett mycket bra ställe, trevlig snubbe där med.

2.Varekil.
Här snackar vi stooora pizzor, exemplariskt utseende och ruskigt god smak, dock kändes det i övrigt inte lika toppat som förstaplatsen.
Det totala intrycket är dock ruskigt bra och det går inte att göra annat än att rekommendera detta tilla alla nu levande människor.

1.Svanesund.
Överlägsna i storlek,smak, allt i övrigt och helthetsintrycket. Om man prompt ska anmäkra på något är det väl att det är så otroligt mycket käk på att det inte ser 110% ut utan bara 100... Men det är mest för att hitta nåt man kan säga inte är världsklass! ÅK DIT NU!


Kommentarer
Postat av: Annelie

Vilken pizzeria ni än hittar i hela världen som kanske har dom mest gudomliga kebabpizzorna ni någonsin smakat så kan jag LOVA er att ingenting, INGENTING, slår kebabpizzorna på Restaurang Peking här i Gällivare!

2008-02-18 @ 16:55:18
URL: http://anneliten.blogg.se/
Postat av: Annelie

Lätt att det är värt att betala en resa från Gbg till Gve för att få gratis pizza! Gissa vad jag ska äta idag föresten?! Jo, jag ska äta kebabpizza!

2008-02-19 @ 16:36:02
URL: http://anneliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0