Handboll...

Idag: Handboll.

Arenan: Tja, vad kan man säga? Det är en sån där gymphall man hade om man gick i ett gymnasium där idrottshallen tillhörde ett dåvarande elitlag. Det är ordning och reda men den sanna idrottsintresserade letar extremt mycket efter den atraktiva ståplatsen men det finns ingen!
Ställer man sig upp likt förbannat där man kan stå upp utan att täcka sikten för övriga så är det en utrymningsväg och där får man inte stå, bara passera. Dessutom är sittplatserna inte stenhårda träbänkar med spikar som sticker upp här å där utan mjuka, vadderade stolar med rejält ryggstöd... Skandal.

Fans: Klackar finns inte... bara några som slår på en trumma å vrålar RIK hela tiden. Motståndarfans existerar inte så någon läktarkamp blir det inte. Detta är verkligen inget för riktiga fans som vill stödja sitt lag, här slår de la ner en om man skulle studsa upp från sin plats och vråla.
Nej, här är det bara artiga tennisapplåder som gäller, på sin höjd får du jubla lite om det är en final eller em/vm.

Mat: Finns ingen fish&chips här heller, vilket är skandal enligt matrådet. Dock är det nice folks som serverar en maten i kioskerna.

Idrotten: IK må vara lite sega i skallen ibland men ska inte en målvakt RÄDDA bollarna? Här gör ju båda lagen en bra bit över 20mål??? Dessutom talar min bänkgranne om mittnia och sjumetersskytt. Jag undrar om jag ska resa mig så han kan slå en sjua, men han bara tittar på mig och skakar på hövvet. Målvakterna är en historia för sig, de är mest som sprattelgubbar å får var tionde boll på sig, resten går in.
Sedan spelar resten av spelarna bara antingen anfall eller försvar, snacka om kompletta idrottsmän (dolda skratt hade inflikats här om det vore film). Detta var ingenting för oss som gillar speedway och tuffa tag.

Totalt: Nej, detta var ingen vettig sport, spara pengarna å GÅ PÅ SPEEDWAY ISTÄLLET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0