Vita Hästen - Tingsryd 1-1

Att det skulle bli tufft för Vita Hästen att vinna dagens otroligt viktiga bortamatch mot Tingsryd hade nog alla hästenanhängare räknat med, men att vi skulle bli utskåpade med 7-1 tror jag däremot inte att någon hade kunnat förutse. Som det känns nu rök den bästa chansen att slå ut Tingsryd och extra surt tycker är att man inte testade om Fredrik Jensen (hästens bäste och mest rutinerade målvakt) efter sitt skadeuppehåll. Att chansa med honom från start i morgondagens match vore rena idiotin, så det är bara att hoppas på att Tim Sandberg som fick vakta kassen idag har en bättre afton imorgon kväll, samt att försvaret kan hjälpa honom bättre (jag antar att det lär ha funnits en del brister idag utan  att ha sett matchen).

I kraft av Tingsryds seger idag och att man får fortsätta på hemmaplan får Tingsryd stå som skyhöga favoriter till att gå segrande även ur den tredje matchen. Om Vita Hästen ska ha en chans så måste man jobba hårdare än TAIF:arna, inte släppa till så mycket chanser i egen zon, men framför allt bli betydligt effektivare på att sätta de målchanser man själv skapar samt att hålla sig borta från onödiga utvisningar. Även om TAIF inte gjorde mål på oss i powerplay i den första matchen så känns det ändå som att deras PP generellt sett är betydligt bättre än vårt, så det gäller att tänka innan man handlar ibland.

Innan jag avslutar inlägget vill jag även passa på att ge svenska ishockeyförbundet en känga för det rent ut sagt bedrövliga sättet alla dessa play off matcher fungerar. Vita Hästen som slutade tvåa i den allra tuffaste allettan lottades mot Tingsryd, medan lagen Hästen hade bakom sig i allettan fick betydligt enklare motstånd i play off 3 och tog sig vidare till den stundande kvalserien utan några större problem med 2-0 i matcher. Rimligen borde man ha en fördel av att komma högt upp i allettan, men tydligen inte.

KÄMPA HÄSTEN!

Kommentarer
Postat av: Gunnarlinnea

hey pete, great website, thanks so much for all your hard work on building and maintaining the wimpole therapeutics site. also thank you for your contribution to the clinic s magazine. keep up the good work.

2011-10-07 @ 15:34:21
URL: http://gunnarlinnea.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0