Tobbe é klar!



Så var det då ÄNTLIGEN klart, allsvenskans bäste spelare är klar för blåvitt till 2013. Eftersom Tobbe är lika gammal som halvorna och glenn så innebär det att han är 32 på väg mot 33 när kontraktet går ut och då lär det inte bli några fler utflykter i europa och att han skulle byta klubb i Sverige annat än för att ev varva ner finns inte på kartan.
Visst kan det fortfarande bli så att han försvinner, men då säljs han för en rejäl peng, inga Oboloaffärer här inte. Tobbe är i nuläget skyttekung i allsvenskan, landslagsspelare och besitter spetskunskaper som ingen annan i allsvenskan så en ev summa vid en transfer blir otroligt hög.
Nu är han dock klar i fyra år och det är en så ofantligt skön markering dessutom, spelarna trivs i blåvitt och vi har fått den största blåvitta ikonen i nuvarande trupp klar.
Det finns ju mycket som tyder på att han stannar karriären ut nu med, antagligen har han bollat med agenten länge och konstaterat att de intressenter som finns/har funnits inte är av den dignitet att ett nytt utlandsäventyr lockar.
Familjen är götetkär och det påverkar givetvis också.
Frånsett att Tobbes nya kontrakt gör att vi får behålla seriens bäste spelare så får vi behålla den spelare som "marknadsmässigt" (som det så fint heter) är viktigast för oss. Tobbe är med sin släkthistoria i klubben, sina år på läktarna, sitt hjärta för föreningen helt enkelt så ofantligt viktig även mot sponsorer, mot marginalpublik, mot alla kidsen därute som har sin idol kvar, mot ev nyförvärv som ser att "fan, blåvitts snack om att satsa mot europa igen stämmer". Det är ju så att Tobbe tillsammans med Rispen är de spelare som stått på läktarna som oss vanliga fans, som under sina ungdomsår buat åt Rune Larssons pipvisslande liksom vi andra på läktarna.
Det är en ikon, en härförare, en hjälte.
Att det sedan snackas om att han tillhör vårt äldre garde och är en av de med mest rutin gör ju inte att man själv känner sig ung direkt men det är en annan historia.

TOBBE É KLAR!

Kommentarer
Postat av: johan gyllensten

ursäkta mig men tobias hysén är född i mars 1982 om jag inte minns fel. det betyder att han efter säsongen 2013 skulle vara 31... för att sedan fylla 32 i mars 2014.

2010-04-20 @ 19:52:47
URL: http://misdirection.blogg.se/
Postat av: IK

Okej,om man ska vara så petig då. Han är 32 tre månader efter kontraktet gått ut, på väg mot 33...

2010-04-21 @ 11:08:13
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0