2 dagar till FINALEN...

Först och främst, det var felaktigt att döma bort Ösks ledningsmål, MEN det lämnar vi därhän. Finalen spelas ändå och även om det hade varit en fördel att kunna spela oavgjort så måste man ändå gå för seger på söndag.
Det är lättare att veta att man måste vinna än att spela safe för oavgjort.
Aik Solna visade igår guldfrossa likt vi gjorde mot HBK dagen innan.

Vissa undrar säkert hur det kan vara "2 dagar till FINALEN..." när den går på söndag....
Det förklaras nu.
Fredag 1 dag kvar
Lördag 0 dagar kvar
Söndag DAGEN D!
Sedan kan man tjafsa om 0dagar men det lämnar vi därhän.

Det är en match som är totalt fucking jävla omöjlig att tippa på söndag. Vi ska dock mosa, på ett resultatmässigt eller genom en brutal tackling, asen på planen. Främst då givetvis Bojan,Fotbojan (FY FAN VAD DU ÄR HATAD DITT JÄVLA SVIN), mannen med det långa namnet på kanten (nej buba inte Kenny Pavey han hatar vi med förövrigt). Vi SKA skapa ett totalt fucking jävla inferno på läktarna, stämningen ska vida överstiga Sparta Prag 94 och lär vara avsevärt hetsigare än Legia Warzawa 95 (de som minns vet...)

Jag vågar inte säga att vi vinner men vi ska tamejfan kriga för det, detta är inget annat än ett renodlat krig. Det är egentligen sådana här direkt avgörande matcher man drömmer om, nu är det ju lite olyckligt att det är just solna som är motståndarparten iom att staden blir en krigszon, men likväl...

Det finns många som inte riktigt vågar erkänna detta som den största matchen i allsvenskans historia, jag säger att det är det ända tills någon lyckas motbevisa mig, allsvenskan har funnits i 85år och detta är den största matchen någonsin. Det säger en del...

Det har varit rätt svårt att sova i ett par nätter nu, det lär ju inte bli lättare ju närmare söndag vi kommer heller.

Vissa lever för festen på fredagen/lördagen, vissa lever för sin frimärkssamling, vissa lever för sina husdjur, vissa lever för olika projekt, och jag, jag lever för blåvitt. Så enkelt är det. KOM IGEN NU BLÅVITT!!

Avslutningsvis får man beklaga att Bajen åkte ur, allsvenskan ska trots allt för svensk fotbolls bästa hellre innehålla Bajen än lag utan publik som bp,tff,gais,öis, häcken. Samtidigt ska givetvis alltid det sportsliga gå först.

Avslutningsvis får man nog ta orden i "Run to the hills" på allvar på söndag...

RUN TO THE HILLS-RUN FOR YOUR LIFE!!

/FH!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0