IK löser prinsessbröllopets finansiella problem!!!

Många har rasat över kostnaden för Prinsessans Victorias och gymnissens bröllop. Förutom att IK tycker att Victoria borde ge fan i att gifta sig och istället börja blogga hos oss, vi tror hon har humor egentligen men inte får visa det för det är okungligt, tycker vi som de flesta andra i detta landet att bröllopet är åt helvete för dyrt.
Det sägs att det danska bröllopet 2004 gick på 25miljoner svenska kronor, vi räknar då med att det är ungefär lika mång miljoner idag, dessutom har IKs roaylistiske expert Anti sagt att kyrkan ska städas för tio miljoner.
Vi tänkte först ringa hovet och fråga om de inte ska använda rotavdraget när de städar kyrkan men då kungen tydligen inte ville prata får vi gissa att de inte ska det.
Vi talar alltså om en kostnad på 35miljoner, IK är dock extremt ekonomiska av sig och presenterar stolt nedan billigare alternativ för alla de kostnader som uppkommer under bröllopet.

Säkerhet.
En kostnad som kommer vara en av de största tydligen. Låt säga att det går på 3mille dådå.
IK:s lösning: Låt sthlmslagens firmor sköta bevakningen, billigt och journalisterna älskar ju att skriva om dom redan så då får de ytterrligare en vinkel på det hela...

Kyrkan
Kostar tydligen tio miljoner att städa, sedan lär det tillkomma förhållandevis små kostnader för blomsterarrangemang inför själva bröllopet.
IK:s lösning: Hyr in städfirman bongo städ, alla tjänar 20kronor dagen där enligt diveerse tvprogram, låt dom städa som en prgrej för sig själv. Blommorna ordnas genom att fjortontusen dagisbarn plockar maskrosor och sätter i vattenglas längs väggarna. Kostnad? Ingen.

Inbjudningar och transporter/boende.
Kommer kosta multum!
IK:s lösning: Om nu kungahusen ska närma sig folket så har IK lösningen, låt kungahusen flyga till amsterdam allihop därifrån åker de sedan allihop med ryanair samtidigt, vissa får då givetvis vänta många timmar eftersom den tänkta avgången ställts in och ingen information kommit ut men vad gör det?  Transporterna i Stockholm från Arlanda sker med Arlanda Express, funkar det för speedwayförare funkar det för alla. Sedan går t-banan till de hotell de ska bo på enkelt. Boendet är först och främst sovsalar på vandrarhem men ryktesvis sägs dessa redan vara upptagna av ockelbobor så det får bli lägenhetshotell i förorterna som gäller för resten.

Middagen.
Sägs vara den mest exclsuiva och dyraste middagen i Sveriges historia.
IK:s lösning: Vad är det nu donken tar för en big mac &co? 60spänn va? Enkelt. Burgarn till förrät, Pommes till huvudrätt och femspännsglassen till efterätt.

Bröllopsresan.
Sägs vara extremt exclusiv och dyr.
IK:s lösning: Sverige är ju fantastiskt och som sagt så ska ju kungahuset närma sig "folket", låt helt enkelt de nygifta åka på bröllopsresa till Alingsås.

IK-DIN EKONOMISKA RÄDDARE!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0