Lycklig,Lycklig...

Jag, DV, är glad idag. Inte bara för att jag fyller 22 år, utan också för att jag har fått tillbaka min datorn nu som har krånglat ända sedan innan jul. Jag lämnade in den för tre veckor sedan, men inte förrens idag har jag fått tillbaka den. Visst har tankarna om att köpa en ny datorn virrat runt i den gråa geléklumpen innanför mitt kranium, men någonstan har tankarna funnit om att datorn går att fixa. Och man kan ju säga att jag är glad att jag inte köpte nån ny dator. Reparationen kostade nämligen inte ett korvöre för min del. Just nu sitter jag här och medan jag författar denna lilla text och samtidigt lyssnar på Metallica går tankarna om att det skulle vara gott med lite mat nu. Jaja, jag får ta och slänga ihop något så att magen får sin andra middag idag. Så från Slåttergatan i Norrköping säger jag "På återseende.



/ DV


Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

bra att du är lycklig :D

2008-03-04 @ 18:01:43
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: N

Grattis till 22 år!

2008-03-04 @ 18:12:29
URL: http://privateinvestigation.blogg.se
Postat av: Mi

Andra Halvan: Men då fortsätter jag svara precis som innan, här och knasigt -kliar sig i skallen-

Usch, du nämnde dagens outfit. Jag funderade på att köra det för ett tag sen faktiskt, men jag springer inte och köper nya kläder dagligen så det skulle typ ta en vecka å sen har jag inge mer att visa, så jag la ner den idén.

Jo det hjälper, men tanken är att jag ska träna nåt mer sen, gissar på att det blir en blandning av simning, gym och yoga.. Jag blir uttråkad så fort annars :P

Jag skrev min första låt när jag var 13 och fick min musiklärare att fixa musiken, sen framförde jag den på en av skolans shower. Av nån anledning blev folk chockade när dom fick veta att jag skrivit den själv, 13åringar ska tydligen inte kunna göra sånt.

2008-03-04 @ 21:53:13
URL: http://porcelainheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0