Expedition IK!

Dag 12.

Och på den tolfte dagen tröttnade Deve på AHs eviga sovande....

Klockan var nio på morgonen då vi alla andra utan, som vanligt, AH hade vaknat och satt å småpratade medan vi åt frukost.
Deve hade de senaste dagarna börjat störa sig rejält på att AH bara sov hela tiden "det är tamejfan som den late fan har en mat&sov klocka som ringer konstant och som han följer slaviskt" sa den gode Deve vid frukosten, vi andra sa inte så mycket,ty vi visste att när Deve väl tände till var man illa ute om man gick emot honom han blev nämligen redigt förbannad då.

"NU FÅR DET FANIMEJ VARA NOG" vrålade Deve när han ätit upp sin frukost och reste sig och halvsprang bort till lägret och ställde sig vid AHs sovplats och skrek först "Nu får du fan gå upp, du bara sover hela dagarna och sover du inte sitter du bara och väntar på käk! UPP MED DEJ". Sedan drog han av AH myggnätet och AH vaknade till och sa "Vad sjutton är det med dig? jag sover la om jag vill"....
Deve var nu verkligen eld&lågor och FH och Anti hade begett sig mot lägret för att kolla så det inte brakade loss fullständigt.
Deve vrålade "Javisst, uppenbarligen sover du när du vill men det har aldrig slagit dig att din dygnsrytm förstör för oss med vanlig och vettig dygnsrytm? Vi måste ju ofta vänta in dig om det är nåt vi alla ska göra, fattar du inte hur irriterande det är?"
AH var fortfarande sömnig men sa "Skit i det då, den här tävligen går la bara ut på att hålla sig kvar så länge som möjligt och inget annat? Så länge jag inte blir sist i en tävling kan ni inget göra HAHAHAHA"
Det skrattet där fick Deve att bli bindgalen och han tog tag i AH ben och drog honom ur sängen så han landade i sanden mellan sovplatserna, "Kom igen då din förbannade sengångare, visa att du kan annat än sova och äta nu då!" Deves ögon var svarta av ilska och nu hade även Paddan anlänt till lägerplatsen för att kolla läget.
AH såg lite chockad ut där han låg i sanden med en vilt frustande Deve stående böjd över honom vrålandes okvädningsord om hans vanor på ön.

AH tar då och spottar rakt upp mot den vansinnige Deve och då brakar det loss....
Deve vrålar "Din förbannade skithög kom an bara eller du kanske inte vågar?"
AH "Nej, jag kanske kan få sova på saken?" det spydiga svaret fick Deve att måta med högern och han fick in en rejäl högerkrok på AH som ryggade tillbaka innan han slog till med full kraft mot Deve som dock satte upp handen framför ansiktet och greppade tag om AHs knytnäve och slog till med vänstern.
Detta fick oss andra att snabbt rusa fram för nu var AH illa ute för Deve var överlägsen i denna fight, FH tog ensam hand om Deve genom att bryskt dra hans armar i låst läge bakom ryggen medan Anti och Paddan gav AH en verbal lektion medan de vilt höll honom tillbaka från att nå Deve.

Det var nu ordentligt spänt i lägret, detta bråk hade ju legat i luften sedan flera dagar, och AH:s sovvanor hade ju irriterat även Peji och Glenn som redan åkt ut.
Deve muttrade "synd att vi inte ska rösta  istället då hade ju den där sovande fan åkt ur för länge sedan..."

Stämningen resten av dagen präglades av bråket och FH och Anti hade som uppgift att ha kontroll på varsin av kombatanterna vilket gick rätt bra. Hur det skulle bli framöver var inget någon ville fundera på just nu....

Kommentarer
Postat av: Ida

Är det en sann historia? ;)

Ja det verkar bli en riktig långkörare det här med min förkylning. Menmen, bättre att vara ordentligt sjuk och få ur det ur kroppen nån gång, än att gå omkring och vara småförkyld hela tiden som jag alltid var förut.

2008-03-10 @ 11:05:32
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Mi

IK: Hur stor tror du att jag är egentligen? Medium är typ tältstorlek för min del :P

Well, herrstorlekarna har jag dålig koll på :P
min karl var dock rätt besviken över att allt antingen var för stort eller för litet.. jeansen va tex för långa men alldeles för tighta :P

Haha, nu tänkte jag typ rutiga kortbyxor av nån anledning xD

2008-03-10 @ 13:01:54
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Annelie

Ja det är faktiskt rätt konstigt, en alldeles utmärkt idé tycker jag!

2008-03-10 @ 15:45:43
URL: http://anneliten.blogg.se
Postat av: Mi

IK: vissa tröjor som han gillade fanns bara i XL och XXL och var alldeles för stora på honom även fast han e rätt bred över bröstkorgen :P

2008-03-10 @ 17:02:07
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Mi

IK: kan dock tänka mig att det är sällan dom får in så stora storlekar..

2008-03-10 @ 17:49:44
URL: http://porcelainheart.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja varför inte filma alltihop? Det skulle ju bli det bästa programmet i TV-historien sedan Harald Treutigers storhetstid.

2008-03-10 @ 19:08:40
URL: http://daaarlingen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0