När ska det få ett slut?

image203

Återigen har ett dynglag använt sig av metoder som synes på bilden för att få stopp på ett FOTBOLLSLAG som Arsenal.
Vad Birminghams Taylor gör här hade om det inträffade utanför planen och resulterat i en lika allvarlig skada inneburit fängelse passerar förbi med ett rött kort och ev en avstängning på kanske tre matcher.
Det är dags att alla jävla bonkelag får rejäla straff för att de går såhär hårt åt topplagen i ligan.
Oavsett liga så är de sämre lagens enda chans att spela sådär ju.
Detta är en ren idiottackling och det är likadant i flera ligor, även i Sverige när lagen på nedre halvan möter topplagen spelar sketlagen extremt fult ibland för att få stopp på det övermäktiga motståndet.
Det är dags att UEFA och FIFA sätter ner foten och straffar sådana här spelare med rejäla straff, pengastraff på en miljon och sådant som förekommer är meningslöst, det tjänar dessa killar på en vecka i det stora ligorna.

Eduardo Da Silva, en av europas mest givna spelare i sommarens EM kan nu inte spela där p.g.a. att spelare i ett sämre lag inte kan spela fotboll utan bara mangla.
Det ska vara stenhårt på planen, men Vieria och Keane möttes ju många gånger när Arsenal mötte United och manglade varandra rejält, men fair.
Grislagen även i Sverige får ta sig en funderare, ifjol manglades t.ex. blåvitts Alexandersson i matchen mot Bajen och missade slutspurten och viktiga landskamper.

Straffa bonkelagen REJÄLT!!
Topplagen spelar förvisso extremt tufft, men inte rått!
Ser du en toppmatch i de flesta ligor är det just tufft men inte rått. Ser du däremot bonkelagen mot topplagen är det ofta just så att bonkelagen spelar rått!

LÅT TOPPLAGEN SPELA FOTBOLL-STRAFFA BONKELAGEN!!

Och ja, lite lätt är detta skrivet i den förbannade ilskan man får efter att se sådant här...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0