Återanvändning är bra ibland, iaf på IK!

"Det är märkligt hur lågt man kan sänka sig för att nå riktigt högt"-Anti efter ha läst diverse dyngbloggar som lockar massvis med folk. (John Lennon)

"det är underligt hur få världsproblem som lösts av människor som minns sin algebra"-FH anser att vissa ämnen i skolan är HELT meningslösa. (Herbert Prochnow)

"En av de största intellektuella bedrifterna är konsten att recensera en bok utan att ha läst den"-FH har därmed genomfört minste fem stora intellektuella bedrifter (såg filmen istället). (Georg Christoph Lichtenberg)

"Jag gicke en kurs i snabbläsning och läste "Krig och Fred" på tjugo minuter. Den handlade om Ryssland"-Glenn berättar om sina litterära vanor. (Woody Allen)

"Vad han saknar i begåvning kompenserar han i dumhet"-Anti om valfri borgare.... (okänd).

"Problemet med henne är att hon saknar förmågan att konversera men inte förmågan att prata"-IKred i ett samlat uttalande om RobinssonEmma....(George Bernard Shaw)

"Det är lustigt, att med de relativit få ord som finns i språket går det att säga så mycket dumheter"-IKs samlade expertis om diverse modebloggare...(Robert Storm Petersen)

"jag äter inte ekologiskt odlad mat. I min ålder behöver man alla konserveringsmedel man kan få"-AH om sina matvanor. (George Burns)

"Jag ser bätre ut,mår bättre, har ett bättre sexliv, och en annan sak-jag har aldrig ljugit bättre"-FH om hur han mår just nu kontra 1999. (George Burns)

"Jag har inte talat med min svärmor på 18månader, jag vill inte avbryta henne"-Anonym IKmedlem. (Ken Dudd)

"Ett virus är ett latinskt ord som av läkare översätts med "inte katten vet jag"-Deve efter läkarbesök då han tydligen hade "ett virus i kroppen". (okänd)

"ingen kan ha en mer positiv uppfattning om honom än jag- och jag tycker han är en vidrig lite skit"-FH om en viss individ med initalierna IG.(W.S. Gilbert)

"Jag har haft en undebar kväll, men det var inte den här"-Glenn efter en dejt till damen han dejtade. (Groucho Marx)

"Michael Jackson är känd som plastkassen: Vit,plastig och farlig för barn"-Deve standup på en personalfest. (Angus Deayton)

Det var allt från IKredaktionen för denna gång! Vem vet när ni tillåts titta in igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0