Ursäkta röran

Just nu har vi redigt mycket att göra på redaktionen. Skälet till detta är att vi håller på och möblerar om och drar nya ledningar. På mötet vi hade i förra veckan slog Anti fast att vi inte behövde ringa någon elektrikerfirma när vi skulle dra nya kablar. "Det är som att be en 10-åring att hjälpa en 36-åring att torka denne i röven efter toabesöket". Det bestämdes att Anti skulle stå för den elektriska biten.
 
Det började inte lovande. Alla som känner Anti vet att när han ska byta en glödlampa kan det ta upp till en veckan innan han har klurat ut hur man gör. Han har fortfarande inte lyckats, utan står varje dag och tittar undrande på den trasiga lampan och kliar sig i huvet.
 
FH fick i uppdrag att köpa in nya möbler, så nu ser hela kontoret ut som ett hippiekollektiv.Halvtrasiga stolar, bord och fåtöljer från 70-talet. Marijuana-doften kom med på köpet.
 
AH skulle köpa in nya datorer, vilket var ett stort misstag, då han är på semester på Seychellerna för att "fota olika anksorter". Med andra ord: paparazzi-fotografera när Madde och Chris bygger sandslott på stranden.
 
Klubbades gjorde även att Paddan skulle köpa in nya vitvaror till kontoret, men han har "inte orkat". Han håller fortfarande på att försöka slita sig från "The Last of Us". (Ja, det är ett TV/datorspel)
 
Jag (DV) har fullt upp med att försöka lista ut hur den nya kaffemaskinen fungerar.
 
Stäj tjund får mår info
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0