Expedition IK!

Dag 1800 (ungefär).

Andra Halvan åkte ut i senaste avsnittet., kvar är alltså Första Halvan (FH), Deve, Anti och Paddan.

Det har varit lite strul i rapporteringen så deltagarna har sedan senaste inlägget för 5,5år sen varit på ön utan att tävla etc det har medfört att de är rätt vana vid att bo där nu och har ett smärre samhälle där nu.

Deve har skapat en värld som i sitt drömmars tvspel där han leker dagarna igenom medan FH och Anti tjötar speedway och hockeyaren, Paddan glider runt och steker på sant Paddanvis.

Det är en harmonisk stämning i lägret, deve såg visserligen en båt för ett år sedan och trodde det var filmteamet som var på väg tillbaka för att påbörja inspelningarna igen, men tydligen hade produktionsbolaget glömt deltagarna fram till idag.

På ön har deltagarna numera fått fasta rutiner, en dag i veckan (varje torsdag när solen står i zenit) samlas man i huset och går igenom matförråden, vad man skall göra under veckan och vem som gör vad. Underligt nog åker deve oftast på att bygga nytt dass och sätta igen det gamla ordentligt. Han är ändå den som sitter där längst så det är inte mer än rättvist tycker de övriga.
Anti har svår dataabstinens men det löser sig genom att han och FH har utvecklat diverse spel på stranden. Paddan softar mest och tycker att "en ledig är alltid bättre än arbetsdag".

Deltagarna har bestämt sig för att inte lämna ön frivilligt utan stanna kvar och kämpa länge och väl. De är ju trots allt världsrekordhållare i att leva på en ö själva.

Anti har dock börjat fundera på hur länge djurbeståndet finns kvar på ön när de slaktar djuren i sådan rask takt, dock var hönan och tuppen de fick i början lysande då de genom det har en hel farm nu så de har ägg och kyckling hela tiden när de önskar. Paddan är dessutom en jävel på att baka kakor med hjälp av det egenproducerade mjölet och ägg. Deve vrålar om öl men får återigen förklarat för sig att det inte finns och att avgiftningskuren nu är inne på sjätte året vilket bara gynnar honom!

Det är ett livat gäng ändå som brukar ha grillparty varje onsdag då de njuter av livets lott helt enkelt, de kan ha det sämre än att bo där på paradisön...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0