Expedition IK

Dag 1801
 
Idag har FH tilldelat gänget uppgifter för att klara av dagen. Maten börjar sina, så också kreativiteten. Efter 5,5 år på ön har man upptäckt det mesta som finns, man har byggt upp ett litet fungerande samhälle, men nu börjar alltså kreativiteten tryta. Igår kväll gick Anti in i Deves stuga och frågade otåligt om de skulle hitta på nånting.
"Jag sover, förhelvete!!!" skrek Deve "Mitt förslag är att du gör det också, innan det händer en olycka".
Anti lommade iväg från stugan, muttrandes nånting om att Deve var nuvarande gängets AH.
 
Nästa dag var det dags att sätta igång med uppgifterna som FH hade tilldelat alla. Deve skulle ner till havet och fiska.
"Men vi har inga fiskelinor" påpekade Deve.
"Fiska med händerna då", suckade FH. "Seså, sätt igång, Deve"
Deve tog en pinne som han skulle täljde till ett spjut. Hela vägen från lägret ner till havet hördes hans klagosång.
 
Anti skulle hämta upp 150 liter vatten till lägret, samt koka upp det så de skulle ha dricksvatten så det räckte och blev över. Han började tjafsa emot direkt, satte sig på en sten med armarna i kors och putade med underläppen och mumlade
"Ingen förstår hur dåligt jag mår".
 
Paddans uppgift var även att denna dag fundera på om han ska ta och hjälpa sina kamrater med deras sysslor. Det slutade med att han sa de klassiska Paddanorden
"Jag orkar inte, jag är trött." Sedan gick han in i sin stuga och sträckte ut sig på sängen. Det tog inte mer än 5 sekunder innan han började snarka.
 
FH:s uppgift var att lägga sig på stranden och filosofera fram några tänkvärda tips som han skulle skriva upp i sin bok han hade börjat skriva "Ingen vanlig sketen överlevnadsguide".
 
Senare på kvällen hade Deve fångat fyra stycken stora fiskar som han och Anti tillagade. Anti hade lyckats med att fixa dricksvatten. Paddan kom ut ur sin stuga då han kände att det vankades mat. FH kom upp från stranden, där han hade somnat och inte tänkt ut ett enda vettigt överlevnadstips.
Gänget satte sig ner vid brasan och berättade gamla minnen.
 
Det börjar dock uppstå konflikter i gruppen. Deve anser att det mest är han och Anti som arbetar för att fixa käk och förnödenheter. Paddan klagar på att FH har byggt sin stuga för nära Paddans krypin och FH klagar på att de övriga i gruppen stör honom när han filosoferar.
Samtliga blev efter ett tag trötta på att vara oense om allting så de löste det på bästa möjliga sätt: alla gick och lade sig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0