Brev från Kommando Peking

Det har förekommit rykten i sociala medier och även ute på gatan att Kommando Peking har splittras. Vi i kommandot dementerar starkt dessa uppenbara påhitt. Vi är inte intresserade av vilka som startade ryktet, vi är bara så otroligt besvikna att många verkar tro att vi har lösts upp. Så är inte fallet. Men på grund av alla fans som kom fram till oss på gator och torg, samt alla brev vi fått hemskickade till oss har vi valt att lägga Kommando Peking på is ett tag. Detta är inte för att vi är trötta på alla fans därute som hyllar och avgudar oss, det är bara det att vi behövde ta en paus i vårt konstärliga liv tillsammans och komma bort från varandra ett tag för att samla kraft.
 
Paddan valde att satsa på en karriär inom nyhetsbranschen i Tallinn. Det går dock inte en dag utan att han saknar sina gamla kommando-kamrater. Han har inte uttryckligen sagt så, men alla vi som känner Paddan vet hur han tänker och fungerar.
 
Anti har valt att satsa på en karriär som arbetssökande entreprenör. Många tror att en sådan är en vanlig arbetslös, men då vill jag här göra klart för er som tänker så att en arbetssökande entreprenör ringer samt besöker olika företag för att se hur många arbetslösa företaget anställer. Han håller just nu på att fullborda en 35526 sidor tjock rapport om hur företag i 2013-års Sverige fungerar.
 
Ankan kände ett kall att flytta upp till Stockholm och arbetar nu som socialarbetare. Alla vi övriga i kommandot tycker att det är en fin gest, då Ankan alltid har varit oerhört mån om sina medmänniskor. Anti har till och med pratat om att instifta en fond i Ankans namn: Den solidariska Ankan-fonden.
 
Johan "Gyllenstierna" Gyllensten flyttade tillbaka ner till ner Oskarshamn där han direkt hittande rätt och blev en pokerspelande journalistmagiker. Många anser sig inte veta vad en journalistmagiker är, men det kan jag berätta att en sådan är en hårt arbetande journalist som skriver om trollerikonstens alla regler och fallgropar. 
 
DV försökte febrilt stanna kvar i Norrköping och prova lyckan i den vackraste av alla städer på planeten Tellus, men arbetsmarknaden ville annorlunda, så han flyttade upp till Stockholm och skaffade sig ett jobb inom Tv-branschen. Men att va en del av kultursektorn är inte alltid så ljus. Just nu är han frilansande arbetssökande.
 
Kommando Peking har INTE lagts ner och det ska mycket till om vi ska göra det. I nuläget har alla fullt upp med sina nuvarande jobb så en återförening låter vänta på sig. Men som TRISS-reklamerna har lärt oss: Plötsligt händer det.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0