SKANDAL!!!!

Så var första deltävlingen av melodifestivalen genomtittad och som vanligt får man lov att plocka fram den stora motorsågen och skrika SKANDAL!!!!!!!!!!!! För det första, varför ska man vara tvungen att ladda hem programmet via diverse torrent-sajter istället för att kolla på SVT-Play? Det visas ju repriser i TV ett par dagar efter sändning så det vore väl ingen fara att åtminstone ha en repris på nätet någon dag efter sändning också? Riktigt ruttet av SVT. Också ruttet att ha med Carl Bildt i programmet, allt för att hjärntvätta ungdomarna och göra dem till pengakåta borgarsvin.

Sen till själva tävlingen. Att Danny gick till final var inte direkt någon skräll. Alla unga tjejer inklusive Andra Halvan röstar på honom för hans utseende och dans, men låten då? Den är banne mig inte mycket att hänga i julgranen. Visst funkar det att lyssna på den, men hur kul är det i längden att höra frasen "IN THE CLUB, IN THE CLUB, IN THE CLUB, IN THE CLUB" i nästan tre minuter? Enligt mig inte så kul, men tittarna (eller snarare de som röstade) verkar uppskatta det i alla fall.

Efter att Danny gått till final så skulle ytterligare en finalist utses, och då kom ännu en riktig praktskandal. SVT valde som vanligt att nollställa alla rösterna för att "göra det så rättvist som möjligt för alla". Jo, tjena! Är inte det mest rättvisa att istället ge de två som fått flest röster i den RIKTIGA omröstningen finalbiljetterna? Rent potentiellt kan det ju bli så att det skiljer väldigt lite röster mellan ettan och tvåan i den första omröstningen. När allt sedan nollställs och tittarna bara får ett par minuter på sig att rösta igen, då tror jag att många rent ut sagt ger fan i det, att rösta alltså (och därmed blir det fel artist som går vidare). Ett exempel på det fick vi se just igår när Swingfly gick till final istället för Jenny Silver. Riktigt pinsamt! Swingfly kan för det första inte prata svenska (vilket borde vara ett krav för att få delta i den svenska melodifestivalen), men det mest pinsamma är att det bästa i hans låt är när en gammal deltagare från Idol sjunger "refrängen"... och han får man inte ens veta vad han heter. Snacka om att den där Swingly suger åt sig all framgång själv.

För Silvers del blir det andra chansen, och likaså för Pernilla Andersson... de två som borde ha gått till final. Det finns bara en sak att säga...

SKANDAL!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0