Melodifestivalen - deltävling 2 - eftersnack

Igår kväll avgjordes den andra deltävlingen av årets freakshow... eller Melodifestivalen ska det ju naturligtvis vara! Ibland är det dock svårt att vara  helt säker på vad man ser när artister som Babsan är med. Att Sanna Nielsen vann tävlingen och gick raka vägen till finalen i Stockholm kändes helt rätt, även om årets bidrag inte är det bästa hon har tävlat med hittills. Brolle tog sedan hand om den andra finalplatsen, även det relativt väntat. Hans låt tycker jag inte var någon riktig höjdare men samtidigt var väldigt många bidrag ganska jämnbra/jämndåliga (välj själv) så den här gången tänker jag inte såga alla som röstat att det var fel att Brolle gick vidare.

 

Men naturligtvis blir det inget schlagerbloggande utan skandaler den här gången heller. Loreen gick nämligen till andra chansen med det klart sämsta bidraget i deltävlingen. Det ÄR en SKANDAL! Det är helt obegripligt att hon tog sig vidare! Att folk gillade sången är totalt otänkbart, så de enda realistiska förklaringarna till hennes framgång är att Andra Halvan älskade hennes fula "trådtröja" och röstade upp hela sin lön, ELLER att alla röstade på Sanna Nielsen och Brolle så att de resterande bidragen i sin tur fick oerhört få röster och att hon därmed hade lite flyt. Oavsett hur det står till i den frågan så kommer Loreen aldrig att ta sig till final från andra chansen, men att tvingas lyssna på hennes bidrag en gång till, det kommer bli påfrestande. Jag ska nog skicka henne en hel tröja så hon i alla fall slipper gå klädd i trasor till dess.


Kommentarer
Postat av: MODEMARTIN

Har du haft en bra helg? :)

2011-02-13 @ 19:02:59
URL: http://www.modemartin.se
Postat av: yasmine modell fru och mamma

ha en bra kväll

vore jätte gulligt om du kunde rösta på min lilla Dennis http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/alla-tavlingsbidrag/index.xml?view-id=41529

2011-02-13 @ 19:30:38
URL: http://yasminegill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0