Julafton på IK:s redaktion!!!

”Snön ligger vit på taken, endast IKs redaktion är vaken”.

När småbarnen ligger och väntar på tomten är vi på IK vakna, vi arbetar ju dag & natt med att ge er läsare en briljant blogg.
När morgonen kommer har vi dock som vanligt somnat på tangentborden.
För att ni skall förstå vilken underbar gemenskap vi har på IK så följer här nedan en berättelse om en typisk julafton på redaktionen.

07:00.
Vaknar den unga Anti och utbrister ”Vakna,nu kommer tomten strax!”. De mer livserfarna gubbarna på redaktionen mumlar något om ”F-n vad gött det blir den dag han inser att tomten inte finns!”.

09:00.
FRUKOST! Efter att ha fått Deve att förstå att Öl inte är en god frukost (iaf inte på julafton, dock kan öl och kexchoklad vara en utmärkt frukost och lunch i Varberg efter en Lundellkonsert…fråga bara FH!) så dukar den duktige FH fram saltgurka,wienerbröd,jordnötssmör och Hallands fläderbrännvin. Av någon outgrundlig anledning väljer enbart Buba Shot att äta av de förträffliga varorna.

13:00.
”När kommer tomten?”. Anti blir mutad med en julklapp för att sluta tjöta,efter att ha öppnat sitt paket innehållandes boken ”Ouppfostrades tonåringars etikettbok” så tittar han på övriga och svär något om ”Rullatorrace”.

15:00.
KALLE ANKA!!! FH, traditionernas man, kräver att alla äter skumtomtar och börjar tjöta om att ”Det här är änna tjötigt år efter år. Kan aldrig Ferdinand ge f -n i att lukta på blommorna och stångas istället?”. AH analyserar om Askungen är en cool brud i lyxförpackning eller ej.

17:00.
JULMIDDAG. Paddan och Deve fick efter långa förhandlingar bort den Fish&Chips som FH, AH och Anti krävde skulle vara med. Istället blir det bara fiskrätter för att få västkustmaffian att vara nöjda. Bläckfisk, Säl, Alger och snaps.

20:00.
JULKLAPPSUTDELNING! Det vi alla innerst inne väntat på (alla är vi barn på julafton) men enbart anti tjötat om hela dagen var äntligen på agendan. Vad vi fick? En del efterlängtade sponsorer till bloggen som vi så hett eftersträvar.
Annars fick vi en present var:

Anti: Ovan nämnda bok (jo,han blev arg när han fick reda på att han ej fick nåt mer)

FH: Munkavel så han någon gång håller käft.

AH: Lugnare nerver (oja,det kan han behöva)

Deve: TV-ÖL!

Paddan: En heldag framförm bf2.

Ja,så där ser våra jular ut på redaktionen år efter år…


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0