Hej,jag önskar ett årskort till Röhsska.

Ja, som de kompletta idioter jag (FH), AH samt Reine är så sa vi för några månader sedan att "Om Frölunda åker ur Elitserien ska vi gå på alla utställningar Röhsska har under ett år, såväl tillfälliga på en dag som mer fasta"...
Om vi börjar få ångest över det vadet? Ja.

Nåja, som den hockeyblogg(???) IK börjar bli såhär i slutspelstider,Playoff och Kvaltider inom ishockeyn så tar jag mig en titt på fortsättning av Elitserien och ska nedan tippa fel på hur det slutar runda för runda även jag.

Omgång 49 (Imorgon Lördag)

HV71-Solna AIK
Detta ska HV ta hemma tycker en annan hemmalaget slåss för seriesegern och aik för att slippa kvalserien. Vanligtvis kan man köra på saker som att ett lag i botten som slåss för sitt liv kan slå ett bättre för att de just slåss för livet, men HV lär fightas rejält de med för en seger i grundserien är väldigt viktig,inte bara för äran utan även för att man får fördel av en sjunde slutspelsmatch på hemmais isf. Tips: HV 3p.

Frölunda-Skellefteå.
Gårdagens strafftorsk mot aik känns som det avgörande slaget som däckar boxaren för vfs del, nu känns det som att de får slicka såren, skrapa ihop resterna och träna på kvalseriehockey. Skellefteå å sin sida har inte bara tagit 27poäng mer än hemmalaget, de leder även serien med tre pinnar och ser väldigt starka ut och om vi bortser från min partiskhet i tipset så ska inte vf ha mycket att hämta här... Tips: Skellefteå 3p.

Modo-Djurgården.
Svårtippat faktiskt, Modo är nästjumbo medan DIF på slutet har blandat och gett likt en bartender som är drinkspecialist på en företagsfest där allt ingår... DIF har ingen realistisk chans att bli bättre än femma,de har så gott som säkrat slutspelsplatsen och kommer från tuffa matcher mot antagonisten aik samt HV. Här tror jag på en lite skräll. Tips: Modo 2p, DIF 1p. (Sudden)

Södertälje-Färjestad.
Faktiskt rätt svårtippat även här. Södertälje har förvisso tappat en del av den enorma form man visade upp ett tag men Färjestad har å sin sida inte övertygat som i fornstora dagar heller. Medan ssk slåss för att undvika den, för dom alltför bekanta, kvalserien, så slåss fbk för att hamna topp-fyra. Tips: SSK 2p, FBK 1 (straffar)

Luleå-Brynäs.
Lag 5 mot lag 6 i tabellen, norrlandsderby. Det lag som förlorar får nog ge upp drömmen om att bli topp-fyra så bägge lagen lär sälja sig dyrt. Vanskligt tips kanske men jag tror hemmaplansfördelen fäller avgörandet. Tips: Luleå 3p.

Det ger oss följande tabellen efter omgång 49 (av 55)

1.Skellefteå 91.
2.HV71 88.
3.LHC 80.
4.Färjestad 80.
5.Luleå 77.
6.DIF 73.
7.Brynäs 73.
8.Timrå 68.
---------------
9.Södertälje 65.
10.Modo 63.
-----------------
11.Aik 63.
12.Frölunda 61.

Kommentarer
Postat av: Andra Halvan

Kompletta idioter var orden...

2011-02-18 @ 13:26:40
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: ted hesselbom

välkommen till Röhsska....hör av er om ni vill ha en guidning, missa inte juxtapose, en utställnig med Hot Rod i kristall



Ted hesselbom, museichef

2011-02-19 @ 07:48:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0