Hockeyarena- inför säsongen.

Så startar då ytterligare en säsong i Hockeyarena ikväll, The Broppers och Antianerna är nykomlingar i var sin serie medan Buckanjärerna får utveckla sitt lagbygge vidare i trean.

Antianerna går troligen en mycket tuff säsong till mötes i tvåan, nykomling som man är efter att ha varit nere i trean och vänt. Enligt rykten från Antianhåll så sägs det att uppflyttningen kom på tok för tidigt och att mn gärna hade haft några säsonger till i trean för att sedan på allvar lyckas i tvåan. Nu kan det bli en budgetsäsong och då blir det nog svårt för dom att hänga kvar, vi önskar dock givetvis all lycka till, minns förra gången de gick upp och då pressade alla storlag och nådde slutspel och var nära avancemang där.

Buckanjärerna hängde kvar som nykomling i trean förra säsongen men ser svagare ut nu då en hel del spelare är på rejäl väg utför men målet som var satt innan var att nå slutspel och väl där se vad som kan ske. Ska den målsättningen uppnås måste man dock med största sannolikhet sluta ligga på latsidan på den stenhårda transfermarknaden och köpa in några bra gubbar till för att förstärka upp laget. De lär känna det rejäla flåset från nykomlingen i serien och kollegan i ik-alliansen....

...The Broppers som alltså gick upp i trean och nu ska tampas med bl.a. Buckanjärerna om nytt kontrakt. Broppers ledningen har verkligen gått hårt fram på transfermarknaden och har värvat klasspelare även om några är äldre och inte lika stora stjärnor som förr så gör de extremt god nytta i trean. Dock är givetvis inte målet något annat än att klara kontraktet, vissa börjar tjöta om slutspelschans efter alla tunga värvningar men det avfärdar general managern, Älgen, såhär "Vi har värvat för att hänga kvar, vi siktar inte på något annat och kommer inte värva mer för denna säsong, värvar vi är det spelare vi kan ha nytta av i framtiden istället. Slutspelssnacket har vi hört men det finner vi inte som en vettig målsättning, nej nytt kontrakt denna första säsongen är det enda målet vi har".

The Broppers väljer även att lägga fram sin "fem-säsongs-plan" såhär exclusivt för IK:s läsare. Man har samma tre mål varje säsong,ett sportsligt, ett truppmässigt och sedan hamnar ekonomin i olika lägen på olika prioteringsnivåer.

Säsong 1:
1.Hänga kvar
2.Förbättra truppen
3.Förbättra Ekonomin

Säsong 2:
1.Slutspel
2.Förbättra ekonomin
3.Förbättra och föryngra truppen

Säsong 3:
1.Förbättra ekonomin
2.Förbättra och föryngra truppen
3.Slutspel

Säsong 4:
1.Förbättra truppen
2.Slutspel
3.Förbättra ekonomin

Säsong 5:
1.GÅ UPP
2.Förbättra och föryngra truppen
3.Förbättra ekonomin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0