En sketsäsong till ända

Men vi åkte inte ur iallafall, det är positivt, det tar vi med oss.

Tyvärr lyckades vi inte ens inkassera den vanliga elfteplatsen vilket gav den sämsta säsongen sen återkomsten i Allsvenskan. Jag kommer inte försöka överglänsa kamrat i FH i säsongssammanfattning här. Homer Simpson förklarar varför i den fina repliken "You tried your best and failed miserably, the lesson is: never try"

Fiffigt nog känns det som det kan kan förklara GAIS anfallspel och därmed även den dåliga tabellplaceringen. Alla misslyckade anfall och allt snack om ineffektiviteten har lett till en rädsla att ens försöka och en stor obeslutsamhet. Motivation slår klass vilket ett heltaggat GAIS visade mot både Häcken och HIF. Nästa år vill jag se beslutsamhet på plan även om flertalet beslut är fel måste de våga tas och fullföljas snabbt.

Det är intressant att se redogörelsen nedan av tipsen hur lika vi tippade med "experterna." Den totala avvikelsen och därmed snittavvikelsen blev exakt samma så jag roade mig med att räkna ut medianavvikelsen. Experterna fick 4 och IK 3, och de är avlönade...

ÖIS är i stora ekonomiska problem. Jag gillar inte ÖIS men jag lider verkligen med öisarna nu ändå, jag vet hur det känns.

/AH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0