Vad gäller för onsdagen?

Först ska Grupp C avgöras med matcherna USA-Algeriet och Slovenien-England. Tabellen ser ut som följer:

Lag             M V O F P GM - IM
1 Slovenien 2 1 1 0 4     3 - 2
2 USA         2 0 2 0 2     3 - 3
3 England    2 0 2 0 2     1 - 1
4 Algeriet    2 0 1 1 1     0 - 1

En spännande grupp där alla kan både gå vidare och missa, men med Slovenien något oväntat i topp. Måstematch för alla lag och väldigt ovisst. Vi går igenom vad som krävs lag för lag igen.

Slovenien: Oavgjort räcker.
USA: Vinst ger avancemang. Oavjort räcker troligen om England inte vinner, beror lite på gjorda mål om England kryssar och här har USA två mål till godo.
England: Vinst ger avancemang eftersom man då passerar Slovenien oavsett vad USA gör. Oavgjort räcker om USA-Algeriet också kryssar och England gör tre mål mer än USA.
Algeriet: Passerar USA vid seger, men har det ej i egna händer. Kan passera England om dessa inte vinner. Om England vinner kan Algeriet gå om Slovenien men har två måls sämre målskillnad och tre färre gjorda i nuläget. Kryss räcker ej, måste vinna!


På kvällen avgörs Grupp D med Australien-Serbien samt Ghana-Tyskland.

Lag           M V O F P GM - IM
1 Ghana     2 1 1 0 4    2 - 1
2 Tyskland  2 1 0 1 3    4 - 1
3 Serbien    2 1 0 1 3    1 - 1
4 Australien 2 0 1 1 1    1 - 5

Också en spännade grupp där alla ännu har chansen men också kan missa. Notera att ettan och tvåan möts och trean och fyran möts. Såvida inte vi får två kryss lär det bli tabellförändringar.

Ghana: Oavgjort räcker.
Tyskland: Vidare vid seger. Troligtvis vid kryss om inte Serbien vinner, vinner Serbien måste Tyskland vinna. Definitivt ute vid förlust. Vid kryss och Serbien kryssar är Tyskland vidare, men om Australien vinner kan de gå om på målskillnad men är 7 mål efter.
Serbien: Vidare vid seger. Vidare vid oavgjort om Tyskland förlorar ELLER vinner med två mål eller mer.
Australien: Måste vinna för att ha en chans, har det ej i egna händer. Går vidare vid vinst om 1. Ghana vinner 2. Ghana och Tyskland kryssar och Aunstralien vinner med minst 7 mål eller 3. Tyskland vinner och Australien kan ta in 5 måls målskillnad.

/AH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0