Gårdagens maailma meistrivõistlused

Gårdagen inleddes med Tyskland-Serbien, den har min högt ärade kollega buba redan bloggat väl om (man kan ju tycka att jag kan blogga om det även om andra gör det men så funkar inte jag). Jag kan inte annat än hålla med i det han skriver. Förövrigt tycker jag Schweinsteiger ska ta straffen, den snubben inte bara ser ut som en komplett galning, han hade dônat in den.

Slovenien-USA var näst, vid detta laget var jag redan sleten (de som tror det är soft att se tre vm-matcher om dagen med den koncentrationen det kräver är en idiot) men man tittade givetvis ändå. Slovenien får precis som buba (AH) skrev enbart skylla sig själva, hade man bara fortsatt med sitt spel från första halvlek även efter jänkarnas (nej anti det är inte detsamma som länkarna) hade de vunnit, nu ska de totalt sett över 90minuter vara nöjda med oavgjort, för usas mål på slutet var mål. Visst kunde man blåsa för fasthållning men då fanns det i bara det läget fem situationer som likväl kunde gett straff.

England var ungefär lika frustrerande att se som det är irriterande med det där jävla sketna bröllopet. Igår glömde jag t.ex. stänga av tvn när jag sket och fick lyssna på 20minuters snack om vilka klänningar som passar till frack medan jag satt därinne. Har det inget med matchen att göra? Nä, de hade inte fotboll heller, så uselt var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0