Gårdagens kejuaraan dunia

Honduras-Chile var en match som Chile precis som väntat vann, de borde kanske vunnit större för att undvika risken att åka på något i slutet men det visade sig att Chile kan bli ett lag att räkna med längre fram i turneringen än vad de flesta trodde på förhand.

Spanien-Schweiz har deve skrivit om, vi hade alla förväntat oss att buba skulle analyserat den med, men icke. Spanien spelade som de alltid gör i vm och frågan är om Schweiz nu kanske börjar se resultaten på a-lagsnivå av satsningen på ungdomslandslagen där de länge varit framstående. Jag håller med Johan i hans kommentar till deves inlägg i viss mån, visst var det en skräll och visst ska Schweizarna fira men rent historiskt är det nog ingen skräll...

Sydafrika-Uruguay.
Bafana, Bafana klarade inte av att ta den poäng som hade givit dom ett iaf litet hopp om avancemang. Nu får hemmanationen hoppas att Mexico och Franrkike spelar oavgjort idag och att Uruguay slår Mexico i sista rundan medan man själva slår Franrkike för att hemlandet inte ska bli historiskt som det första värdlandet någonsin som inte ens avancerat vidare från gruppspelet. Uruguay tog ett jättekliv mot åttondelsfinalerna och vann fullt rättvist även om straffen var direkt horribel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0