The Broppers fortsätter satsa.

Första säsongen för The Broppers i seriesammanhang slutade med respass mot ett toksatsande Tyresö i kvartarna med 2-0 i matcher.
Broppers hade och har ett ålderstiget lag som förvisso snart får pensioneras men de flesta håller toppkvalité i femman även kommande säsong, och de övriga håller medelkvalité.
Broppers har en trupp till den kommande säsongen som förvisso är yngre än fjolårssäsongens via att man bytt ut hela gänget.
Dock är frågorna många bland vissa div.5 lag huruvida Broppers taktik med åldringar som håller en säsong är rätt väg att gå?

Broppers kommer antagligen att i slutet av säsongen få förstärka för att avancera precis som de flesta lag får göra. Men att bara stanna i femman är meningslöst. Att det blev så första säsongen beror mycket just på att det var första säsongen och att man inte hann komma in i allt i en hård femma.
Denna säsongen är målet solklart att ta sig till fyran, att ligga i femman med en annan målsättning är meningslöst femman är för lag som inte är nybörjare en enda sträcka för att ta sig till fyran.
Såpassa dålig är trots allt femman att man med en stark grundtrupp som Broppers nu har, förstärkt med några slutspelsförvärv SKA ta sig upp.
Allt annat är skandal!!!

Laget är starkt och kommer förstärkas om vi märker att åldermännen tappar för mycket under säsong, man kan inte hålla på och vara snäll på denna nivån.

Förövrigt hoppas vi att våra crewbröder i Antianerna lyckas etablera sig på div.2 nivå.
Buckanjärerna verkar fega och inte satsa för att avancera från femman... Crewet tycker det är skandal tills han går upp och kan kaxa sig om hur fel vi hade. (att vi sågar satsningen är ju en del för att han ska satsa med, vi är idrottspsykologer vi i Broppers och Antianerna)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0