OS-dag 3

Så har då den tredje dagen i OS passerat, detta var återigen en dag utan svenska glädjeämnen.

Skidskyttet var en parodi på tävling då det var tre tävlingar i en pga vädret så det lämnar vi därhän, men att det är ås orättvist under den största tävling som överhuvudtaget finns i alla sporter (Förutom fotbollen som är så stor att den inte behöver draghjälp av OS) är skandal. Visst, man kan inte göra något åt vädret, men man kan ju bryta tävlingar när förhållandena blir så sanslöst ojämna som igår.

Björlund i puckelpisten blev åtta, detta kände jag på mig så jag valde att skita i att se det och ladda för kommande nätter istället. Man måste vara pigg när curlingen drar igång för då blir det inte mycket sömn för oss på IK som bevakar os, ja förutom för buba då som sover hela tiden.

Idag hoppas vi på att Kalla kan ge oss vår första medalj men det blir toksvårt, hon är ju rent kapacitetsmässigt ack så väl med däruppe men ett OS är så ofantligt mycket större än alla andra tävlingar hon deltagit i vilket kan göra det lite mer nervöst och sedan är det ju det här med vädret...

Även herrarna ska ge sig ut i skidspåren och vi håller givetvis tummarna (undrar varifrån det uttrycket kommer dvs varför det är just tummarna man ska hålla för att bringa tur? varför ska man ej hålla i näsan t.ex?). Inatt klockan 04 spelar även damkronorna sin andra match i turneringen, denna gång mot Slovakien, ett Slovakien som torskade mot os kanske största favorit alla kategorier, Kanada i premiären med hela 18-0.

Vad IK:s bevakningsfolk kommer se är solklart, vi har målet att bevaka allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0