OS- dag 2.

Vi är fullt medvetna om att vi ej bloggat om dag 1 men då ingen av oss anser att backhoppning och invigning motiverar bloggande så är det helt okej.
Dag 2 däremot var första tävlingsdagen.

För svensk del bjöd det på Damkronorna som vann stabilt men utan att glänsa mot Schweiz i det som rätt säkert var en måste vinna match, nu tyder allt på att tjejerna får spela semi mot USA och i den ser vi gärna en repris av semin i Turin. Förövrigt tycker jag det är otroligt jobbigt när kommentatorer och experter är löjligt medvetna om att det är damer de kommenterar med ojämna mellanrum och måste anpassa alla uttryck till kvinnliga diton...
Förövrigt är reklamavbrott UNDER perioderna (som förvisso bara i Sverige innebär intervjuer med Wikegård men man bryter fan inte pågående matcher extra länge för reklam) pinsamt.

Det skulle ju varit herrarnas störtlopp igår men det dimmade/regnade in och när det körs vet ingen säkert.

Det var även skridsko igår, man kan iskallt konstatera att det var bättre för svensk del på Tomas Gustafssons tid, inget ont om Johan Röjler men att komma in som nia när 14 åkt är inget som höjer pulsen på¨en i ostider.

Skidskyttet var spännade ungefär ända till Sköna Helena och kolan passerade första tidspasseringen, sedan var de för långt efter. Det är ju tämligen uppenbart att skidorna var uselt vallade. Dock måste man säga att det är rätt tragiskt att man direkt när en tämligen okänd tjej vann börjar fundera i termer av doping..

Idag ser vi fram emot en svensk medalj i puckelpist! Björlund kan mycket väl vinna och IK kommer givetvis hålla tummarna.

Och anti, blogga i os-kategorin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0