IK FÖLJER OS!!

Snart börjar OS borta i Vancouver och IK kommer givetvis hårdgranska de spelen. Vi har länge filat på vårt team som ska bevaka allt där. Först tänkte vi åka dit och nu är vi klara över att så ej blir fallet då vi tydligen inte modebloggar och därmed inte får sponsorer.
VI kommer därför att följa det hela stenhårt hemifrån Sverige och det med det bästa OS-bevakningsteamet någon svensk media överhuvudtaget kan uppbringa.

Vilka ingår då i vårt team?

Buba "Andra Halvan": Kommer blogga rent allmänt om OS och även ibland med spetstexter om diverse grejer han funderar över i OS. IK:s egen krönikör från OS. Att ge honom mer strikta direktiv än att han inte ska slänga upp youtubeklipp i varje inlägg gör att han inte bloggar alls. Är även ansvarig för att OS höjdpunkter kommer på IK i form av youtubeklipp.

Anti, "GUD": Kommer främst rikta in sig på Tre Kronor och den övriga hockeyn. Dels för att det är där han har spetsegenskaper och dels för att han där kommer se ALLT. Kommer givetvis få blogga om allt annat med, att försöka lägga band på Gud är ju som att hugga av sig båda benen och sedan försöka springa, dvs rätt korkat.

Deve: Kommer förhoppningsvis blogga varje dag och slå alla tiders bloggrekord under os, korta texter, långa texter, allt kan komma från Fabjoj Deves tangenter. Vi tror och hoppas att han kommer skriva mycket om de lite mer udda idrotterna och även blir troligen den som bloggar mest om svenskarnas insatser även om han får skriva om vad han vill.

Älgen "Första Halvan": Kommer blogga om allt och inget, siktar på att vara vaken i 2,5veckor under OS, något som bara det kan vara värt att följa här.

Tänkvärt är även att allt som har med OS att göra i bloggväg ska placeras i denna kategori. Vi vågar redan nu lova sveriges mest annorlunda OS-bevakning. Vill ni veta allt om OS ska ni följa oss på IK!! Det kanske inte alltid är rättstavat, det kanske inte är det mest layoutmässigt häftiga, men det är en underbar mix som utlovas.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0