IK:s BLOPPIS!!

Bloppis kom ju med i den nya ordlistan och eftersom IK alltid är först med det senaste (hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha HA!) så anordnar vi nu en bloppis som världen aldrig sett maken till.

Nedan är vad vi erbjuder:



Kalsonger av extramt slitstark kvalité-för mannen i farten med insikten av att modet även sträcker sig till kalsongerna. Använda en hel del förvisso,ev fartrand ansvaras ej för, tål maskintvätt.  Utgångspris: 250kr.



FH:s papperskorg, med innehåll. Passa på NU att köpa FH:s papperskorg, som synes ligger grejer utanför de medföljer på köpet vid snabb affär. Papperskorgen är av hög kvalité och med den härliga funktionen att man ser vad somligger i den. Innehållet blir en överraskning. Utgångspris: 450kronor.



Raggsockar av gammal ädel modell, kompletta med missfärgningar i blått och med ingrodd svett, har testas i polarkyla vid träningsmatcher på Valhalla så värmen är på topp. Har burits av IK:s allmäktige grundare, FH. Utgångspris: 750kronor.



Ett GEM!!! Vem vilka ovärderliga dokument detta gem haft som uppdrag att hålla ihop? Det ryktas om att det är detta gem som höll ihop hela IK:s stadgar innan det byttes ut mot ett större. Ett gammalt fint gem som har haft ärofyllda uppdrag söker ny ägare, det har historia, det är chicht, det är såååå på helt enkelt. Utgångspris:7800kronor.



Miniräknare utan några vidare funktioner, IK anser att man bör klara de fyra räknesätten utan miniräknare och säljer därför denna till någon stackars idiot som inte kan räkna. Utgångspris: 350kronor.



Oidentifierat objekt. Köp denna överraskning från IK:s kontor och se vad du får. Utgångspris: 1000kronor.


Bjuder gör ni i kommentarsfältet.

Högst bud innan årets utgång får grejerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0