NEEEJ!!!! MADDE SKA BRYTA FÖRLOVNINGEN!!!!

Alltså vart är världen på väg? Barnpornografi, sexuella övergrepp inom den katolska kyrkan, mord, rån och lill-sessan bryter förlovningen med sin pojkvän efter att han varit otrogen. Vart är världen på väg? Världen hör upp: Madeleine, Sveriges lill-prinsessa ska avbryta förlovningen med sin pojkvän. Sverige är i kris. Kungahuset kommer gå under.

Det här får bara inte hända. Någon stackare kan ju faktiskt bry sig och totalt bryta ihop. Någon stackare som inte har nånting bättre för sig än att stalka kungafamiljen hela dagarna. Tänk vad som kommer att hända med den personen. Undergången för denne är alldeles runt hörnet.

Det är ju väldigt många svenskar som bryr sig och sätter hela sitt hopp till familjen Bernadotte. Och så händer en sådan här skandal. NEEEEJ. Vart är världen på väg?

Och att få reda på sånt här av "Se & hör"-konkurrenterna Aftonbladet och Expressen känns fruktansvärt. Sida efter sida skriver dom om denna skandal som får Vietnamkriget att kännas som en liten fjärt i Stilla havet. Dessa två tidningar gör inget annat än att rädda människors vardag. Hur skulle vi kunnat fortsätta leva utan denna vetskap om den inställda förlovningen?
Vad kan jag säga mer än tack till Expressen och Aftonbladet. Fortsätt att rapportera om dessa händelser som ingen människa bryr sig om. För vad är viktigast att veta: Hur många det är som blir misshandlade eller mördade i Sverige, eller vilken färg drottning Silvia har på sina nyinköpta 2 miljonersskor?   

Kommentarer
Postat av: IK

15dagar kvar.

2010-04-26 @ 12:16:58
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0