Blåvitt startelva omgång 7.

Eftersom dert vankas fifadag idag och sedan kanske/troligen groundhopping imon skrivs detta redan nu inför matchen på söndag.

MV: Kim- För kanske första gången sedan supercupfinalen mot Kalmar 2008 tyckte jag Kim var dålig igår, inte hans fel att vi torska, inte alls men han höll på att orsaka ett par mål genom att var ute alltför långt.

HB: Adam-Vilade sitt knä igår men ska nu vara hel och ren igen. Given.
MB: Ragnar-Given.
MB: Risp-Jag vet inte, men nåt ont måste ju Kalle ha gjort enligt tränarstaben...Risp var lite rostig igår men lär bli bättre.
VB: Hjalmar-Det är som vänsterback han ska spela.

DM: Gurra-Visst fjolårsformen är solsystem bort men ändå given.
DM: Sebastian Eriksson-Hör hemma på det defensiva innermittfältet även om han väl för helvete någon gång borde bli lite mer polerad?

HM: Sella-Gick ut igår, mest för att förkylningen satt sina spår men bör vara fit på söndag och då är lagkaptenen given även om han kanske ska lära sig springa och inte jogga.
OM: Pär-Det ryktas att Tobbe är redo för spel och då får Pär spela offensiv mitt.
VM: Bärkroth-Då ellos antagligen ligger högre med backlinjen än TFF borde söndagens matchbild passa Bärken bättre och därför får han platsen.

F: Tobbe-Gjuten när han är hel, man är lite rädd för att man chansar för tidigt dock men å andra sidan måste vi ju chansa....

Bänken:

MV: Sandberg-Gjuten reserv.

B: Karl Svensson-Det står mellan honom och Rispen och det är hugget som stucket men Risp spelade igår och det tyder på att Kalle får finna sig i bänken.
B: Erik Lund-Drar på sig kort oftare än vi kommer svära under kvällens fifadag. Får nöta bänk.

M: Tomas Olsson-Det känns som han inte pallar 90min och då är bänken bättre.
M: Elmar-Det är ju nåt som gör att han inte får spela, nu när alla är friska är det svårt att se vart han ska in, som offensiv mitt som ALLA efterlyser verkar ju omöjligt...

F: Robin Söder-Får givetvis finna sig i bänken från start ett litet tag till.
F: Råttan-Spelade i PWrollen i somras och gjorde det bra och får därför vara forwardsalternativ på bänken.

PRESTERA!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0