Blåvitt startelva omgång 4.

Vi har ju inte direkt inlett serien lysande, men för de som kan sin fotboll är det ingen fara på taket, det är mer av en vanlig säsongsinledning.
Imorgon är det dags att möta Skansen på GU och som vanligt presenterar jag min startelva med tillhörande bänk. Observera att Lund är avstängd.

Mv: Kim-Given, den ende som inte var underkänd mot HIF.

HB: Adam-Se upp Ronald d.y. Adam är tillbaka!!!
MB: Ragge-Given trots allt.
MB: Kalle-Får fortsatt förtroende, och vem ska i ärlighetens namn ersätta?
VB: Hjalle-Okej,okej Hjalle har inte haft en bra start på serien men än så länge är han given här trots allt.

DM: Gurra-Given.
DM: Sebastian Eriksson-Måste in på allvar nu, gurra är mer krigare än seb, seb må vara fult spelande ibland men han slår oftare mer vårdade pass än gurra och även det behövs på det defensiva mittfältet.

HM: Sella- Given, nu vill vi se snabbare inlägg så inte hela motståndarförsvaret har hunnit samla sig när väl bollen kommer.
OM: Elmar-Denna position skulle ju vara Pärs men då gaisarn so far hållit gaisklass finns ingen plats för honom, här sätter vi nu elmar och hoppas planen tillåter ett spel där bollen kan fördelas längs marken till/från Elmar.
VM: Sana-Nu när kreativiten varit någonstans på jupiter de senaste matcherna måste man våga lite och då är jokern Sana given här.

F: Tobbe-Given.

Bänk:

Mv: Sandberg.-Given andremålis.
B: Turunen-bör närma sig den klass han hade när han värvades.
B: Risp: Tillbaka i full träning och bör därför får chansen på bänken för att få den kick det innebär.
M: Råttan- Har spelat i u21 och gjort det bra och bör få en plats på bänken som den glädjespridare han är. Håller inte för 90minuter än kanske men på bänken som backup är han bra. Som mittfälltare? Javisst vi minns ju hans sommarinsatser i PWrollen.
M: TO-Man vill så jävla gärna ha in TO i startelvan men för balansen etc blir det oftast svårt men en briljant spelare att ha på bänken som man kan kasta in.
F: Pär-Ja han har verkligen inte imponerat, kraven må vara större än i gais, men detta är blåvitt här har vi krav. Dags att prestera nu gaisarn.
F: Bärkroth-Är i full träning och får här en plats.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0