Allsvenskans hetaste match-omgång för omgång. Del 2.

(ja,jag vet att omgång 3 spelats)

Omgång 3: Kalmar-Elfsborg. Eftersom den spelats säger vi inte så mycket mer om den.

Omgång 4:IFK-DIF.
IFK invigde Gamla Ullevi med match mot skansen ifjol och vann med 6-0. Då var det påskafton. Nu är det dagen efter påskhelgen, IFK möter DIF igen, det är ALLTID heta matcher oavsett tabellplaceringar. Detta är lite av en måstematch för båda lagen och det kommer bli tufft men det är en riktigt het match och stämningen blir därefter.
I övrigt är väl TFF-Hif närmast att var het i denna rundan, lillebror mot storebror.

Omgång 5: HIF-Elfsborg.
Ett mycket tufft möte för båda lagen, HIF har inlett serien starkt och ellos är en guldkandidat. Stämningsmässigt kanske ingen riktig höjdare då inget av lagen har så fantastiska röstresurser men blir det inte fullt på olympia nu undrar man ju om det nånsin blir det igen.
Övrigt het match är Kalmar-Malmö.

Omgång 6: Elfsborg-DIF.
Ett topplag mot ett lag som alltid tror de ska komma högt upp oavsett spelartrupp. Kommer bli hett i Borås den dagen och stämningen bra. Ellsofansen kanske är usla borta men hemma blir det hyfsat tryck och DIFfansen lär vara några stycken i borås, dit de förövrigt åker för andra gången iår...
Förövrigt ingen annan match som känns jättehet.

Omgång 7: IFK-Elfsborg.
Ja, Elfsborg tre gånger i rad, men det är ju sådant spelschemat har blivit. Detta är en klassisk match och vem som följer fotbollen i Sverige har glömt motsvarande möte ifjol? Ingen! 4-0 till Hemmalaget och standarden för stämningen under hösten på GU sattes. Elfsborg kommer att komma med en del folk, som vanligt hörs de ej. Som vanligt får Ishizaki ett helvete när vi på östra sätter igång (THE L4 BULLYS kommer ha julafton). GATE L4 som det står på den nya hängflaggan kommer njuta, det blir hett modell värre.
I övrigt är HIF-MFF rätt het.

Omgång 8: MFF-DIF.
MFF skapar ofta bra tryck, men iom skånskan blir det inte som det är i gbg/sthlm. här blir det hett värre dock och det kan vara seriledaren mot en nedflyttningskandidat. Väldigt tufft iaf och det lär vara hårda duster på planen som triggar igång en rejäl stämning på Malmös nya arena.
I övrigt inget jättehett.

Omgång 9: HIF-Aik.
Gnagarna brukar vara en del på plats i Helsingborg och lär så vara nu med, det och en taggad hemmapublik kommer rama in denna heta fajt. Två tippade övre halvan lag som inlett serien väldigt olika möts och trots den tidiga timmen i allsvenskan är det väldigt viktiga poäng på spel vilket lär märkas på planen, ska vi tippa att pavey åker ut?
I övrigt är IFK-MFF rätt het.

Omgång 10: Aik-Dif.
Det räcker egentligen att säga lagen va? Aik-Dif är alltid lika med hetta. Det kommer smälla och som läget är nu är detta en viktig match i botten. Dock har det alltmer sällan de senaste åren varit fullt på dessa derbyn så det återstår att se hur det blir iår.

Omgång 11: IFK-Aik.
PURE HATE!!! Detta kommer bli ett helvete, fan vad det ska laddas, vill det sig väl så kommer jag från bohuslän denna dag lite tajt inpå match men med ett sjuhelvetes adrenalin pumpandes. Detta är dagen då gamla ska skaka mer än vanligt, dagen då gnagarna på plan ska få igen för allt, det spelar INGEN roll hur vi vinner om vi sparkar av fotbojan,bojan, mugugug och dåren m.fl. benen, det gäller bara att vinna. Vi ska HATA!!!! Fy fan helt enkelt. HATA HATA HATA!!! Ska vi tro på en polisinsats större än någon annan gång under säsongen? Javisst.
Det kommer smälla som fan på plan, L4 BULLYS kommer vara taggade upp över öronen, GATE L4 likaså liksom alla andra. Pure hate!!
Inga andra matcher betyder något i denna runda!!

Omgång 12: Gais-IFK.
Här ser vi framför oss hur gaisarna hälsar den förlorade sonen Pär Ericsson välkommen tillbaka med banderoller där de bedyrar sin kärlek till honom, de kommer sjunga hyllningsramsor till honom (som förvisso inte hörs då blåvitta kommer dominera ljudbilden), de kommer kasta rosor som en kärlekshandling mot Pärlan.
Samtidigt kommer blåvitt avgöra i 93e minuten genom Sella....

Omgång 13: Elfsborg-Aik.
Detta är hett sedan 90-talet när svartinggängen i borås jagade gnagare i borås. Sedan är det två lag som ofta möts i rätt viktiga matcher, de slogs ju om guldet 06 och det lever givetvis kvar det med. Taco kommer gnälla på Bojan, Bojan kommer gnälla på alla som gnäller på honom, taco kommer gnälla på vädret/vinden/domaren/skorna/kortens färg/tvkamerornas placering/sin egen tungpiercing.... Hett värre oavsett.

Omgång 14: Kalmar-Helsingborg.
Två lag som kommer smyga med i toppen och det gör matchen otroligt viktig. Dessutom antagligen rätt mycket folk då den spelas på sommaren i Kalmar vilket borgar för en riktig svensk sommarmatch.

Omgång 15: Aik-MFF.
Råsunda väcker inga goda minnen hos mffans då det var där de åkte ur 99 som alla redan vet, Viktig match som kommer tätt efter vmuppehållet vilket innebär att det gäller för båda dessa "storlag" att få en bra nystart på säsongen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0