Guide för "Geniernas rike"

Ja, nu var det ett tag sedan jag skrev om det underjordiska riket som existerar någonstans mellan Norrköping och Göteborg. Du som varit inne i detta rike vill säkert veta hur man orienterar sig för att hitta de rätta sakerna.

När du väl kommit innanför portarna till riket så dröjer det inte länge förrän du ser 5 personers ansikten uppe i det högra hörnet. Nedanför dessa huvuden står dock inte namnet på personerna, utan deras alias och detta mina damer och herrar är de som driver bloggen och underhåller sina kära läsare med information om både det ena och det andra. Denna information kan du hitta när du letar i "Kategori"-spalten längst ut i högra kanten, en liten bit ner på sidan. Dessa rubriker är till för att du ska kunna känna dig hemma och och snabbt och enkelt hitta det du söker efter. Ovanför denna spalt finns ytterligare en spalt som visar den senaste informationen. Se detta rike som en tidning där de styrande underhåller dej med diverse anekdoter samt viktigare nyheter. Längst ner bland dessa spalter hittar du ett arkiv där du kan läsa om tidigare händelser i riket samt länkar till andra riken som vi anser som våra systra- och brödrariken. Den största delen av riket upptas såklart av den mängd text som du inte kan missa när du har kommit in.
Om du vill ge dina kommentare så går det bra att lämna dessa i länken "Kommentarer" nedanför varje textstycke.

Så välkommen in och var inte rädd att utforska. Det är det vi vill. Bli gärna en hedesmedlemm genom att besöka riket grundligt varje dag och lämna gärna en och annan kommentar lite då och då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0