Fredriksskans-Kalmar.

Igår var så då FH i Kalmar och såg Kalmar-IFK Göteborg och nedan bilderna från Fredriksskans, ett mer fylligt resebildsreportage (reportage, hahahaha) kommer i ett annat inlägg.
















Kommentarer
Postat av: Ida

Nu ska jag vara duktig här och försöka svara på era kommentarer, trots fyra timmars sömn i natt och en störd hjärna...



Andra Halvan:



Ja jag vet inte om det är press utifrån eller press på sig själv att man alltid vill bli nånting. Men jag kan känna såhär att när jag blir gammal så vill jag inte se tillbaka på mitt liv och typ inte komma ihåg nånting för att allt bara flytit ihop till en enda stor grå vardag. Nu är det ju vardag för både läkare och professorer också, men ändå.. då är det som att man har åstadkommit NÅNTING, då står man ju ut lite från alla andra "vanliga" människor.. och man har studerat, fått bo i studentrum kanske, och man har KLARAT nånting. Äh gud vad jag babblar...



Men jag fick faktiskt frågan igår om vad jag gjorde och när jag sa att jag jobbade på Posten frågade han, "Vill du inte plugga till nånting?" och en annan sa: "Va? Jobbar du där FORTFARANDE?"

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om de reaktionerna..



Känner ju att jag skulle vilja göra nånting annat, men jag har inte den blekaste aning om VAD så då är det ju svårt att byta spår..



Men jag kommer iaf aldrig bli stekare ;)

2009-09-27 @ 12:04:25
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

IK:



Du har faktiskt helt rätt, jag har ingen aning om varför det heter cookies. Men tur att det gör det, för annars hade den där bilden inte varit lika rolig.. ;)



Jag får själv be om ursäkt för uselt bloggande, och uselt svarande på kommentarer. Men har en sån här låg period nu när jag helt enkelt inte orkar med saker och ting. minsta lilla störningsmoment blir så häääär stort, och minsta lilla uppgift i vardagen känns helt ogenomförligt. Får hoppas jag får en topp snart igen så jag blir lite effektiv..!



Varför var du hatisk? Och skällde du ut nån försäljare..?



När kan vi slippa se borgarnas fula tryne i riksdagen? Eller regeringen...? Hm, har för tillfället glömt vad som är vad :P 2010?

Jo men jag tycker oftast att jag är ganska bra, och så länge jag trivs på jobbet så finns det ju ingen anledning att byta bana om jag ändå inte är sugen på nåt annat. Fast nu i veckan har jag ju vantrivts som fan iofs, men det går förhoppningsvis över.



Jaa jag vill åka till gbg nån dag. Frågan är bara när..! Det värsta är väl att jag måste flyga för tar ju en jävla tid att åka ner med tåg/buss..

Privatflygplan någon?

2009-09-27 @ 12:11:54
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Klappgröt är förresten mannagrynsgröt som man vispar ihop med lingonsylt eller lingonsaft tills det blir alldeles fluffigt, ungefär som fromage. Och det är så jääävla gott! :)

2009-09-27 @ 12:13:32
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0