Det här med att "hålla på" andra...

Allsvenskan går in i ett slutskede som förvisso kommer störas av det menlösa landslagsuppehållet men annars går det i ett rasande tempo nu på slutet. Blåvitt spelar under två veckor sön-ons-sön med cupen inräknad.

Det är en intensiv period nu som sagt, mycket allsvenskt och som ni tidigare har läst i denna kategori så följer jag även de andra allsvenska lagen, något som gör att man vet vart de står mer än att se en tabellposition.
Att följa andra matcher gör också att man sitter och "håller på" andra lag än sitt eget, idag t.ex. möts Elfsborg-Gais och Trelleborg-Kalmar, imorgon möts förutom Gefle-Blåvitt även Hif-Bp och på måndag tar Häcken emot Aik. Det gör att jag nu under dessa dagar håller på inte bara blåvitt utan även gais,trelleborg,bp och Häcken eftersom det gynnar oss i toppstriden.
Man hoppas på de resultat som gynnar oss även om vi givetvis alltid först och främst måste göra vårt jobb först och främst.

Likväl som jag idag hoppas stenhårt på att Gais skräller rejält och slår ellos borta kommer AH sitta nästa söndag och hålla stenhårt på Blåvitt när vi möter Hammarby på gamla. I omgång 28 sitter AH och hoppas att vi slår BP borta liksom ev i omgång 29 då vi tar emot Hbk. Fiender blir vänner för en dag så att säga.
Själva hoppas vi får hjälp av Gais när de har Kalmar borta, samt idag då mot Elfsborg.

Att sitta och hoppas på¨massa andra lag gör också att man surfar runt på alla lags olika hemsidor, fansajter,officiella sidor och forum för att få koll på läget i lagen som indirekt även gäller ens eget lag.

Lag man normalt inte direkt önskar all lycka och välgång sitter man nu under slutomgångarna och hoppas på ska vinna, detta inte för att det ska gynna dom först och främst utan för att det gynnar ens eget lag.

Att vara fotbollssupporter är minsann något som kräver ett stenhårt psyke när man ska ha koll på och hålla på massa olika lag för sitt eget lags bästa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0