Modebloggsbowling!!

IK vet att det nu under vinterhalvåret är tufft att finna motivationen i livet, vad ska man göra när snön yr utanför fönstret. Eller som i städernas fall, slasken gör att skor och nederdelen av brallorna blir dyngsura och man blir förkyld...
Jo, IK är förvisso ett gäng överlata djävlar, speciellt Paddan vilket märks på hans alltmer sällsynta bloggning. Detsamma gäller Deve som verkar ha hamnat i dvala.
Detta tänker IKs centralredaktion i Götet nu råda bot på!
Vi ska börja idrotta!!
Läste ni rätt tänkte ni nu? Jodå, vi har kommit på följande magnifika idrott!!

MODEBLOGGSBOWLING!!
Nu vet vi att det inte är själva modebloggarna vi ska bowla ner utan modebloggerskorna.
Hur går då detta till tänker ni? Jo,se det är änna det detta urspårade blogginlägg ska förklara för er.

Regler: Du ska med hjälp av en man iklädd blåkläder och gröna stövlar som du tvingar springa mot tio uppställda modebloggerskor få så många av modebloggerskorna (vilket jävla ord) att springa därifrån och glömma sin chai-latte på banen. Lyckas du inte skrämma iväg alla tio på första försöket får du ett försök till, då ska du själv gå in på valfritt "chicht" kafé i Sthlm, Gbg eller Malmö (det är bara i storstäderna dessa finns) iklädd mjukisbrallor, snowjoggers och en t-shirt/skjorta som du lånat av Roger i bonde söker fru. Skrämmer du nu iväg de antalet modebloggerskor som du inte skrämde iväg på försök ett har du lyckats få iväg alla. Annars antecknas det antalet du lyckats skrämma. Bäst av tre försök vinner.

Tips: Eftersom modebloggerskor inte äter nåt så är de lätthittade då de bara sippar på sin chai-latte (här hade man till bubas stora förtjusning kunnat dra skämt om barista-mjölk men det låter jag bli) för annars får de inte plats i kläderna för 12000 som de bara använder en gång. Hur man hittar en modebloggerska bland de som sitter och pluggar/jobbar på samma kafé? Tja, det är bara att leta efter de som ser totalt tomma i huvudet ut så har du hittat rätt.

Svårigheter: Att lyckas skrämma iväg dom tillräckligt fort innan pliten tar dig, ty de har en tendens att behöva samla ihop sina tvåtusen grejer de konstant bär med sig och givetvis ska datorn packas ner i en svindyr väska med. Dessutom är risken överhängande att de inte gör annat än springer rakt in i närmaste vägg istället för ut genom dörren och då räknas ju inte det eftersom de då ligger avdäckade på golvet... Det kan även vara jobbigt att innan de får syn på dig höra dessa "ah, men åååååååh vad chicht".

IK ÖNSKAR ALLA UTÖVARE AV DENNA ÄDLA SPORT LYCKA TILL!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0