Bra start av Buckanjärer som ännu väntar på en riktig värdemätare

Lång rubrik jag vet. Efter två omgångar har Buckanjärerna gått upp i serieledning med två segrar och en målskillnad på 20-1. Imponerande förvisso men säsongen har knappt börjat. Än har vi inte mött några av de förväntade topplagen och vi får nog vänta lite innan vi kan dra för stora växlar.

Rutinerade slovaken Tomáš Iglár som värvades inför säsongen leder interna skytteligen tillsammans med backen Elias Jacobsson, båda har 4 mål. Poängbäst är dock yttern Jonathan Persson med sina 2 mål och 4 assist.

För säkerhets skull har vi förstärkt med tre nya anfallare. 23 år gamle vindsnabbe slovaken Silvius Lipčak som går rakt in i förstafemman i kvällens träningsmatch mot Muppar på is. Dessutom tjugofemåriga tjeckiska centertanken Pavel Bělohlávek som tillsammans med unge ryssen Dmitriy Shiryaev, 21 förstärker tredjefemman.

Inatt är det cup men vi är inte med där i år men vi har istället fått en träningsmatch mot Muppar på is från Division VI.2. Samma nivå som oss men annan serie alltså. Även de har vunnit sina två inledande matcher och ligger för närvarande fyra. Det blir nog en hyfsad värdemätare kring var laget står och även nyförvärven naturligtvis. Samtidigt som man slipper pressen som är i en tävlingsmatch. Dessutom ger det ju lite välbehövliga pengar till klubbkassan.

/AH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0