Utdrag ur Första Halvans packningslista.

En badboll
Massa blåvitta souvenirer som kan användas för att muta oss igenom alla tullar där det strular
Under vulkanen med Lundell.
Hela vännerboxen med alla tio säsongerna.
Dator med nät så man kan reseblogga
Barnstol till Anti
Pass
Flera olika kontokort med reskassan på (så om man tappar ett finns iaf högst 15% av kassan på det kortet)
Domkraft
Två reservdäck
First aidkit
"i bussen kudde"
Alla progglåtar jag har
Keramikälg
Anti

Kommentarer
Postat av: Ida

Jo jag vet att den är 30 minuter, men delen jag fick var på 7:46. Men faktiskt tyckte jag om det! Annars brukar jag inte bli så imponerad av sånt där, men jag lyssnade på den flera ggr faktiskt..!

Okej, tror knappast att mitt ärr kommer gå längs hela ryggraden, om inte köttsåret sprack upp idag nu när jag slitit som ett djur på jobbet i 12 timmar...

Men du kanske är den tvillingen som blev alldeles för tidigt född?

Haha ja du är typ den enda jag pratar med där.. eftersom jag ändå inte kommer ihåg att chatten existerar.



Nää jag skulle inte heller kunna vara utan fisk. Och räkor äter jag typ varje dag, lite lyxigt kanske men det är typ det enda jag är sugen på ;) Men jag äter ju ägg och dricker mjölk så jag tror jag får i mig alla vitaminer och mineraler jag behöver ändå..

Ja "egentillverkad" mat smakar alltid bäst! Fast tyvärr är det ju många barn idag som vant sig vid allt socker och alla tillsatser i maten så de tycker inte om t.ex hemmagjorda köttbullar utan vill bara ha de köpta. (jag var också så när jag var liten..). Sen tror jag det är på grund av alla E-ämnen och shit som vi blir fetare och fetare, inte pga av själva maten i sig. Visst är det kanske inte så bra att hälla i sig en massa rent socker, men det är ändå bättre att göra det än att äta godis tror jag. Märkte att när jag slutade med så gott som all mat med konstgjorda ämnen i, så fick jag inte samma konstanta hungerskänslor som jag hade innan..

gud vad jag babblar på, måste ju vara helt oförståeligt detta..



Var du i Härnösand för att äta på Frasses? Tur att Big Boy fanns istället då för det är ju MKT godare där! Hahaha va fint med KORV KIOSK. I kramfors finns det en korvkiosk, dock inte en korv kiosk.

I Skellefteå finns det ett gatukök som heter typ "Lillkorven - bästa ståndet i stan". Jag åt aldrig där...

2009-05-22 @ 20:32:13
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Smart tänkt där, att du packar ner reservdäck och domkraft. Inte så kul att få punktering på autobahn utan "byta däck på bilen"-grejer. Men jag tänker INTE kliva ut och byta!

Jaa om Anti är så liten att han behöver en bilbarnstol så kanske inte mjölkpaketet behöver vara större än en 1½-liters..??



Aaaaw... hade ni mysigt då på den datafria dagen? ;)

Jaså är IK bra på att hångla?

Ojojoj packlista... jag är ju en sån som packar mina saker sent kvällen innan... och kommer på vad jag ska ha med mig ungefär samtidigt.



Jaja, jag tänkte att det kanske kunde vara epilepsi, men var inte säker.. Jaa lika bra att avstå alkohol då! Man kan ju faktiskt ha roligt utan också :) Men hur länge har du haft epilepsi då? Eller är det nåt man föds med?



Tango har jag faktiskt dansat en gång i tiden.

Men bara en gång.



Ja usch, jag tyckte väl att jag kände igen ordet halal! Inte konstigt att jag förträngt vad det betyder...

Det är väl inte själva slakten djuren lider av här i Sverige, utan de jävla långa och trånga transporterna de måste genomlida först. Att djur inte behandlas som levande varelser med känslor (och känsel) gör mig så arg! Det är helt normalt att äta djur men måste man vara så elaka mot dem innan de blir mat? Förstår inte hur folk kan jobba med sånt där.



Ååååh vilken fin dikt! Ska nog skriva ut den och sätta upp på väggen..

2009-05-22 @ 21:41:04
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Uttrycket "Fullt ös medvetslös" beskriver väl egentligen ett händelseförlopp, att ha så kul och ösa på så mkt att man slutar kvällen som medvetslös.. Men det är väl ingen som egentligen vill bli det. Jag brukar iaf vilja vara i vaket skick när jag går hem efter en kväll ute.



2009-05-23 @ 11:06:10
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Så jag kan alltså vänta mig inlägg idag? Jääääj!

Det får ju fan bli lite fart på dig nu, nu när jag äntligen skaffat dator och blivit bloggnörd igen ;)



.... men kom hem nån gång då!!!



2009-05-23 @ 12:09:46
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0