Gays.

Anledningen till att det finns så få gaisare...

[gaysare.jpg]

Vi på IK är dock goda människor och kan upplysa Gaysarna att det krävs en kvinna för att fortplanta sig, sedan ska man vara näck med men det är vi bara tacksamma att de inte är....

Kommentarer
Postat av: Ida

INGEN BILD!!!

Åååååh vilken nostalgitripp jag fick av I´m blue-låten... den spelades mkt på gårdsdiscot när man var ung och oförstörd för sisådär 10 år sen.



Grisen i Säcken har jag sett. Handlar det om Wachtmeister och Karlsson?



Nej ingen större skada skedd, dock har jag lite ångest eftersom jag inte kommer ihåg exakt allt som sades....

Och vad betyder in vino veritas? och Ἐν οἴνῳ ἀλήθεια..... en gång lärde jag mig grekiska bokstäver, men sen glömde jag dem. Kunde ju ändå inget ord på grekiska, så var liksom ingen vits.



Uuuuuh tupera håret på armarna?? Hur hårig är du egentligen karl??



2009-06-10 @ 22:19:18
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

NU SYNS BILDEN..

Är IK-tv även bättre än Hammarkullen?

Ja jag ska fråga om jag kan få krypa in i mjukglassmaskinen och se mjukglass in the making.



Vet inte riktigt om den där Björn Lindgren är någon att lita på, fast som jag sa tidigare han är ju både norrlänning och miljöpartist.. Men oftast brukar jag rösta på tjejer. Men nästan ingen av tjejerna hade ett fint namn. Bara en, men hon var från Karlskrona tror jag, och jag tycker inte om deras dialekt... så ser mina kriterier ut ;P



Egentligen borde man bara hänvisa till Hitler och nazisterna så fort SD öppnar käften. Men folk var korkade och röstade på dem då, folk är väl fortfarande korkade nu med.

Nä just det fasen! hur ska det gå med fylleinläggen?? Fast brukar ju aldrig vara så full att det blir bra fylleinlägg ändå... I helgen hade jag nog kunnat skriva nåt bra, om jag inte varit så "trött"... Men vill ju inte bli sådär igen.

Ja jag drack 8 st folköl och ett par klunkar vin. Men som sagt, upprördhet gör mig fullare än vad jag normalt brukar bli.

Jo men så var det ju. Hade ju planerat dumpningen ganska länge, bara det att jag inte kommit till skott.. But I kinda like the guy.. :(



ojojojoj... har fortfarande inte läst de seriösa inläggen! Sorry! Men känns som att jag har så jäkla lite tid över.. är trött som fan på kvällarna och orkar inte mer än svara på kommentar och skriva nåt meningslöst inlägg..



Hjällbo, vart fan ligger det?

2009-06-10 @ 22:31:30
URL: http://daaarlingen.blogg.se/
Postat av: Ida

Det är väl inte så svårt att fånga en groda. Är ju bara att plocka upp den när man väl hittat en. Speciellt de små måste ju vara lätta att fånga, för de kan väl inte hoppa iväg lika fort som en stor. Usch jag ryser bara av tanken att hålla i en groda... Men jag ska banne mig göra det!!



Vadå, kan man vara rädd för Naturhistoriska museet?

Hästar är jag också rädd för, men det får man faktiskt vara för det är dödliga djur. Åtminstone om de sparkar en eller springer över en. Eller biter huvudet av en.

Bältespännarparken?? Låter som en väldigt passande plats för att stå och dela ut kondomer...



Den där låten får jag lyssna på imorgon, för nu ska jag försöka SOVA!

(Ännu en grej till min "måste göra"-lista....låten alltså..)

2009-06-10 @ 23:14:29
URL: http://daaarlingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0