EEEEY!

Igår undrade man om Egypten eller Italien skulle gå vidare. Svaret blev USA.

Såg Brasilien-Italien på TV. Brassarna var klart vassare och gjorde tre mål i första. I andra verkade de nöjda och trots att de var rätt nära ett par gånger lyckades inte Italien få in en boll. Ett mål hade räckt eftersom USA körde över Egypten. Men mål blev det ej och direkt efter slutsignalen slog man över till den andra matchen. Där stod det också 3-0 och på samma sätt så hade ett ynka mål av Egypten räckt för semi. Men så blev det icke utan USA som inledde turneringen med två förluster tar sig alltså till semifinal. Bara att gratulera!

Ikväll ska vi se finnar. Vad gäller då?

Jo.
England är klara för semi men ej klara gruppvinnare, möter Tyskland. Oavgjort räcker för England för att vinna gruppen och oavgjort räcker för Tyskland för att gå till semi, men tyskarna vinner gruppen vid seger. 

Spanien måste vinna samtidigt som Tyskland måste förlora om Spanien ska ha en chans. Då blir det målskillnad och där är tyskarna i nuläget 4 mål bättre. Så för Spanien gäller följande: Vinn, och vinn stort. Kan med andra ord bli full fart framåt från de rödklädda på Gamla Ullevi ikväll, såvida inte Tyskland får in ett par tidiga bollar på England. För då kan lika gärna Finland vinna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0