IK Underhåller del 3



hehehe hohoho hahahaha höhööhöhöh hihihihihihihi


Men Anti då...


Nåt för alla rondellmakare att titta på


Passa dig Anti!


Är det bara jag som undrar vad fan som händer tredje gången?


Årtusendets "NO shit sherlock?"


Därför behöver modebloggare inte motionera!!


Deve vad sa vi till dig om fortkörningen?


Okej,vi lovar att försöka låta bli!

Kommentarer
Postat av: elmY

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Bild nr 1 var ändå dte bästa (jag vill INTE ens veta vilka sidor ni grabbar surfar på)..



hahahaha jag blev förvånad när jag såg ett kort svar :( lite besviken över att det inte blev en roman som vanligt haha (jag gillar era romaner)..



haha vi kan starta redan idag, det svåra är att vädret är emot oss för jag hade tänkt besöka en modeblogg o saffa en sådan titta-på-mej-klänning de sägs fungera när man startar eget och om vi ska hålla oss på gatan så borde den fungera juh, självklart måste du bära outfiten som gubben på bilden nr ett hade - men det visste du väll?



ja du det blir ju dryga 3 h pendling om dan (fram o tillbaka) vilket inte är så roligt men det finns ju fördelar som att jag sover hela resan eller läser, nackdelarna är större då det finns massa idioter spec småbarn som lipar tidigt på morgonen och så dumm som jag är så kan jag lätt börja skrika på de jävla ungarna.. vart pendlar du då? mellan vilka orter?



haha jag lovar att när plugget lugnar ner sig så ska jag komma på minst 100 frågor som du/ni ska svara på..så passa dej det kan komma när som helst.



jag antar att ni längtar efter helgen då ni slipper umgås med varandra :D haah

2009-01-09 @ 22:47:33
URL: http://elmys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0