SLUTSPELSDAGS!!

Det drar ihop sig i HockeyArena där Anti,AH och FH är med. Det är slutspel och givetvis har vi alla kvalificerat oss dit.

Anti som varit med längst i spelet och är den som drog med halvorna(vilket de är tacksamma för) vann sin div.3 serie 11pinnar före tvåan och går nu inatt in i kvartsfinalspelet mot Pax HC. Ett möte Coach Petersson bör lyckas vinna i två raka. Inga matcher är lätta i ett slutspel men Antianerna har slutspelsrutin och Petersson är en slipad coach och jag tippar 2-0 till Antianerna i kvartarna.
Semifinalerna (som även avgör vilka som går upp) är givetvis svårare att sia om då motståndet inte är klart men kan Petersson få sitt lag att prestera som under större delen av serien bör han lyckas föra sitt lag till div.2!
Finalerna sedan spelar ju "ingen roll" i det att de redan gått upp och de lämnar vi därhän även om Antianerna i form av sin storseger i serien är favorit även där.

AH med sitt Buckanjärerna vann sin serie med 3pinnar, men här lurar ett svårt lag längre ner i tabellen, Karlskrona som slutade femma verkar bli Coach Lindquists motståndare i semifinalerna och det blir en holmgång. Kvartarna slutar enkelt 2-0 till Buckisarna, men sedan blir det tufft mot Karlskrona. Dock lär Coach Lindquist ha några ess kvar i tshirtärmen och även om det blir stenhårt får Buckisarna räknas som knapp favorit i semifinalerna mot Karlskrona. Det bör således bli div. 5 spel för Buckisarna kommande säsong men ska något lag sätta fiskfiléer i Buckisarnas hjul är det tveklöst Karlskrona. Slår Buckisarna Karlskorna i semin så tar de även enkelt hem finalerna.

FH som fick starta i div. 5 slutade femma i grundserien efter att ha tokvärvat för att lyckas hävda sig, för Broppers väntar Tyresö Raiders i kvartarna. Det blir hårt iom att Broppers vid tre matcher får den avgörande borta. Dock har tidigare möten visat att Broppers bör kunna slå Tyresö och med det nya tunga målvaktsköpet för 10miljoner så ökade chansen avsevärt och Broppers bör kunna slå ut Tyresö, gissningsvis med 2-1 i matcher. Tar sig Broppers till semifinalerna väntar med 99% säkerhet Gute där och det blir grymt tufft och där behöver Broppers en del röta för att avancera, givetvis kan det gå man torskade med 4-0 i senaste matchen mot Gute men nu har Coach Bengtsson värvat ytterligare och Broppers är således betydligt bättre nu, det blir dock oerhört svårt och grejar Broppers semifinalerna vore det en skräll. Detta gör att det känns meningslöst att diskutera finalerna men givetvis är det så att tar sig Broppers dit är man i ett 50-50 läge att vinna.

IK-CREWET ÖNSKAR LYCKA TILL!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0