Ett nyårslöfte från DV

Snön ligger vit utanför fönstret och några människor går förbi ute på gatan. Inte allt för långt bort hörs en bil gå på tomgång. Med några minuters mellanrum rullar spårvagnar förbi. Kylan gör sig påmind när jag går ut, endast iklädd ett par tunna byxor och en flanellskjorta, för att slänga skräpet, men den bitande kylan gör bara att man vaknar till lite extra. Jag andas in djupt genom näsan och känner hur en frisk bris sveper över mej innan jag går in igen. Det är slutet på år 2009. Bara några timmar kvar till raketer och fyrverkerier gömmer himlen med sina fantastiska färger och former. 2010 tar vid strax efter midnatt och 2009 går av sitt skift för att aldrig mer komma tillbaka.
Det är ett stort moln som ligger som ett täcke över stora delar av götaland idag, men det är ett moln som har samma färg som snön. Vi behöver alltså inte oroa oss för något snöoväder framåt kvällen/natten.
Nyårsafton är en kväll när man inte behöver känna sig ensam. Människor vart man än kollar, glada vänners sällskap o.s.v förgyller ens kväll.
Jag ska ikväll infinna mej hos två stycken gymnasievänner tillsammans med flera av mina vänner och tillsammans ska vi basta, spela poker, snacka skit, bli fulla och till slut önska varandra gått nytt år. Imorgon när man vaknar, en aning seg, så är det 2010 och det är dags att ta tag i det nya året och se vart det leder mej. Förhoppningsvis så leder det inte till arbetslöshet och fattigdom.
Hur som helst så har jag kommit på ett bra nyårslöfte. Jag lovar att år 2010 ska det bloggas mer från min sida. Om det så är stora världshändelser eller små betydelselösa saker som bara retar upp människor över att nån har koll på sådana saker.

Och kom ihåg: Det är inte fel att kasta ägg på Björn Ranelids bil.

/DV

Kommentarer
Postat av: lejonheart.blogspot.com

gott nytt år på dig med bror...

2009-12-31 @ 13:35:53
Postat av: BorisBorissa

"GOTT NYTT ÅR" pojkar!

Mvh, Boris.

2010-01-01 @ 00:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0