Vargarna i slutspel

Vem hade inför årets elitseriesäsong kunnat tro att Vargarna skulle ta sig till slutspel och inför den sista omgången ligga trea i atbellen? Förmodligen inte en enda människa. Men den här säsongen har som bekant inte heller varit speciellt normal. I början av säsongen åkte Vargarna som beräknat. De förlorade i princip allting och publiken svek laget. Efter Smedernas konkurs tidigare i somras förstärkte man laget med ett par förare, och det var det som fick bägaren att rinnz över åt det andra hållet. Helt plötsligt började allt gå rätt för Vargarna, och med en stark jämnhet inom laget har man nu alltså säkrat en slutspelsplats. I vissa matcher har Vargarna dock fått ganska mycket gratis då man har mött Västervik utan Bjarne Pedersen, Dackarna utan Andreas Jonsson och Grzegorz Zengota, samt Lejonen utan Chris Holder. Och sett till matchen mot Elit Vetlanda igår kväll tvingades Vetlandas Lee Richardson avstå tävlingen pga skada. Men så som matchen utvecklade sig så hade det inte hjälpt ett dugg om Lee Richardsom medverkat eller ej, för resterande del av Vetlanda - bortsett från VM-ledande Jason Crump - var totalt värdelösa, starkt jobbat av ett av de dyraste lagen i elitserien!

Vargarna vann överlägset med siffrorna 59-37 och Elit Vetlanda får vara glada att de över huvud taget lyckades rädda bonuspoängen... eller rättare sagt, de får vara glada att Crump räddade bonuspoängen! Vargarna är förmodligen ett lag som kan gå ganska långt i det kommande slutspelet. De har Sveriges tråkigaste bana, men samtidigt är den också oerhört svårbemästrad för många av de gästande lagen, vilket naturligtvis ger Vargarna en oerhört stor fördel gentemot andra lag som har riktiga racerbanor (såna man kan åka om på utan att någon framför gör ett misstag). Elit Vetlanda kommer nog inte våga utmana Vargarna i den kommande kvartsfinalen, speciellt inte efter gårdagens förnedring!




ALLA BILDER FINNES HÄR!!!!

Kommentarer
Postat av: Andra Halvan

Har visserligen bara sett Kråkvilan en gång och då kördes ingen speedway där, men är det verkligen tråkigare än Vetlanda?

2009-08-27 @ 00:31:24
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: anti - ik

Mycket tråkigare!

2009-08-27 @ 09:03:29
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: IK

Vetlanda är ju fan livsfarligt med sin jävla gropp i ingången av första böj, dessutom har de fan ingen lampa på dass!

2009-08-27 @ 11:00:34
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/
Postat av: Andra Halvan

Mycket tråkigare tror jag inte på. Tråkigare möjligen men mycket tråkigare är fan omöjligt. Dessutom är hela arenan en sanslöst tråkig plats. Endast Åby Isstadion är värre av arenor jag sett.

2009-08-27 @ 20:53:49
URL: http://ironinsforkampar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0