Resan-Etapp 3!

Bussen rullade från Norrköping 09:00 imorse för färd mot det sista avvinkningsstället, Göteborg. En rätt kort tripp blir det idag i det regniga Sverige, endast 31,1mil ska resas idag och det beräknas ta endast 3timmar och 28minuter.

Vi lämnade Norrköping som sagt och vi hade en lite sur Ida i bussen, hon trodde nämligen vi glömde fira henne när hon fyllde år igår men vi lurades bara och firar nu istället. På en rastplats strax utanför Norrköping har vi sedan tidigare fixat en del med våra sponsorer så det är framdukat ett rejält festområde där vår kära Kramforsdam ska firas. Otroligt förvånad såg hon ut när bussen rullar mot rastplatsen och det längs vägen står stillastående bilar där alla vinkar och jublar för att fira henne på hennes 24-årsdag. FH som alltid drar samma skämt när nån fyller år (fast ändrar siffrorna) säger "Höhö, nu är du närmare 48 än 0" får en arg blick men sedan är allt glatt igen.
Väl framme på rastplatsen kastar sig Anti och Paddan i bollhavet medan Glenn går mot buffébordet och äter....
AH tycker det mesta är odjupt och BB dansar congadans med den f.d. gällivarebon medan Deve spelar "Ja må hon leva" på gitarren. Livat värre således.
Festen fortsätter ett par tre timmar innan vi måste fortsätta vår resa genom landet och rullar vidare ner mot Göteborg.

Vi var ju tvungna att spela skivan nedan på festen förövrigt:



Nåväl, vi rullar in mot Götet som hälsar oss välkomna med regn.
Då alla redan varit runt i Götet på semester sker inte så mycket här, halvorna guidar gänget runt i staden med en avslutande brakmiddag på Lasse på Heden där även ett gigantiskt pressuppbåd samlats. Det har kommit till allmänhetens kännedom vilken resa vi har påbörjat och intresset är gigantiskt stort för det hela, vi planerar att publicera intervjun med FH som är samordnare av resan så fort den kommit ut i alla tidningar.
Kvällen börjar nalkas och vi har som avslutning i Sverige valt att bo på Grand Hotel Opera. Senare under resan blir det ju inte så fint boende....
Vi somnar skönt in och laddar för det som resan verkligen är känd för, vägen ut i europa! Imorgon är det början på en lång etapp.

Kommentarer
Postat av: Annelie T

HAHAHA det var då inte jag som var DJ där i alla fall ;)

2009-08-12 @ 20:02:56
URL: http://anneliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0