Resan-Etapp 11.

Det står 15aug i kalendern (jo,vi vet att vi är efter tidsmässigt) när vi vaknar upp i Ulm och inser att dagens etapp går till Monaco, en etapp på 91,9mil som beräknas ta 14timmar och 20minuter i ren restid.

Vi njuter av ett par sista timmar i Ulm innan vi åter stuvar in oss i bussen och börjar resan. Vi äter mil efter mil längs den toksnabba autobahn, BB kör som den racerförare han drömde om att bli som barn och vi andra njuter mest av att komma fram så fort. AH skriker om all champagne och snittarna han ska förtära när han väl är på plats i Monaco.
Vi andra svär lite över det bratiga liv AH drömmer om men sväljer vår irritation, det blir bara jobbigt att gräla längs denna resa.
Vi stannar en stund i Schweiz som vi passerar och äter lunch på ett klassiskt raststatte.
Resten av trippen går i ösregn så stopp känns inte jättemotiverande men ibland måste vi ju "vattna porslinet" på diverse ställen så det blir ett par till stopp innan vi anländer till Monaco.


Synen på bilden ovan mötte oss och vi njöt av hur vackert det var medan AH fortfarande gapade efter champagne.
Vi bestämde oss för att göra en helkväll ute här och vilken kväll det blev, fast eftersom allt är sådant som inte lämpar sig ens på en sådan här komisk blogg så lämnar vi därhän.
Imorgon är det ju en ny etapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0