Allsvenskans 50bästa spelare. Plats 10-1.

10.Marcus Allbäck-Örgryte IS.

Kommentar: Allbäck kanske inte har visat så mycket iår som gör att folk accepterar denna plats på listan, men det syns nu när han är tillbaka hur bra han är, problemet med att lyckas visa sin fulla kapacitet beror på att medspelarna helt enkelt är för dåliga. Som forward msåte du ju ha spelare som kan göra jobbet bakom dig. Allbäck är dock fortfarande en spelare som skulle kunna göra nyttiga inhopp i landslaget och det räcker gott som motivering till platsen på listan.

9.Anders Svensson-IF Elfsborg.

Kommentar: Taco är en briljant mittfältare när det stämmer och han har ett skott som när det stämmer till hundra procent är ruggigt. Tyvärr för Ellos del börjar han få skadekänningar och har därmed svårt att göra sig själv rättvisa ibland men är ändå helt klart en av allsvenskans absolut bästa mittfältare och spelare. Gör oerhörd nytt för sitt Ellos när han är på plan, förhoppningsvis lär han sig slut gnälla hela tiden med snart och kan lägga den energin på att spela.

8.Ragnar Sigurdsson-IFK Göteborg.

Kommentar: Allsvenskans bästa mittback. Förvisso något sämre än tidigare år i blåvitt men ändå oerhört vbiktig och oerhört bra. Stenhård och en spelare som kommer gå långt i karriären, tyvärr för oss blåvitta lär han lämna för utlandet snart.

7.Stefan Ishizaki-IF Elfsborg.

Kommentar: Solnatattaren är den värvning som imponerar mest  av de ellos gjort, man lyckades locka en urnollåtta till borås....Nåväl, det är en spelare med ett brett register och han är livsfarlig på fasta och äger oftast sin kant fullständigt i matcherna, på något sätt känns det som att Ishizaki är viktigare för Ellos än vad Andess Svensson är. Svensson ersätter man men Ishizaki ersätter man inte. Nosar på landslaget när han är i toppform.

6.Henrik Larsson-Helsingborgs IF.

Kommentar: Den innebandyspelare som gjort mest på fotbollsplanen genom tiderna. Henke är inte lika bra på fotbollsplanen iår som tidigare och nu går han ju dessutom skadad och ingen verkar riktigt veta om han kommer tillbaka även om det mesta tyder på det. Henke är för Hif vad mat är för oss människor, tämligen viktig således.
Det kan som sagt tyckas konstigt att placera Henke så långt ner som plats 6 men han är inte alls så bra iår som ifjol eller förfjol vilket gör att han får denna plats.

5.Adam Johansson-IFK Göteborg.

Kommentar: Allsvenskans bästa back! Tyvärr skadad nu men hans placering kan motiveras med att han plockar ner sin motståndare oavsett om det är Ronaldo i portugal eller Gerndt i Gefle. Adam är dessutom något så ovanligt som en mycket lärd fotbollsspelare efter många års plugg. En spelare som var ytterst nära proffslivet innan skadan men nu får vi hoppas att han kommer tilbaka i gammal god form först och främst och gör han det så ligger inte många hinder i vägen mellan honom och ett fett proffskontrakt på kontinenten.

4.Ivan Obolo-Aik Solna.

Kommentar: Hade allsvenskan haft en motsvarighet till NHLs MVP så hade det blivit Obolo, han är totalt central för hur det ska gå för Aik. Det är sällan man ser en spelare som betyder så ofantligt mycket för sitt lag som Obolo gör för aik. En mycket duktig fotbollsspelare givetvis Frågan är hur länge man får se honom i allsvenskan bara, aik lär väl göra allt de kan för att behålla honom åtminstone säsongen ut, men han är på tok för bra för allsvenskan egentligen.

3.Wanderson-Gais.

Kommentar: Utan Wanderson hade nog gais legat på samma nivå som Öis men med en sådan extrem klasspelare i laget har man chansen än. En spelare som kan göra vad som helst när han är på humör och kan bli den som räddar gais kvar i allsvenskan. Skjuter dock sanslöst mycket varvid många skott känns onödiga men å andra sidan när det blir en pärla njuter ju även objektiva åskådare. Helt klart en spelare gais får mycket svårt att behålla oavsett serietillhörighet kommande säsong.

2.Tobias Hysén-IFK Göteborg.

Kommentar: Tobbe är inne på vad som kan bli hans livs säsong såhär långt och då kan det innebära att han skjuter guldet till blåvitt. Det ryktades om proffsanbud som för så många andra på denna lista under sommaren men tobbe har stannat och lär stanna säsongen ut iaf, förklaringen finns bredvid honom på bilden (Tobbe är han till höger förövrigt, kan vara svårt att veta i det ungdomligt satsande blåvitt) och kärleken till staden och laget. Fem generationer Hysén har ju spelat i Blåvitt och det gör även Tobbe till en ikon. En spelare som på slutet även fått dra på sig landslagströjan och fortsätter hans målfabrikation i blåvitt lär han bli uttagen där fler gånger. Allsvenskans rent målmässigt absolut giftigaste spelare.

1.Rasmus Elm-Kalmar FF.

Kommentar: Allsvenskans tveklöst bästa spelare just nu, och hade detta varit en kvällstidning hade vi fotoredigarat bilden och lagt in massa klubbnamn och skrivit "Vart blickar du egentligen Rasmus?`" men nu är detta en sketen blogg så det gör vi inte. Troligen försvinner Rasmus snart utomlands och då blir allsvenskan lite fattigare men detta är en spelare som kan bli precis hur bra som helst, tveklöst den bästa brodern och kan han inbringa en 50-75miljoner till Kalmar så lär de inte gråta direkt. En spelare som även kommer vara nyckelspelare i landslaget många år framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0