Allsvenskan omgång 18.

Eftersom Andra Halvan är så desperat efter att slippa blogga så han t.o.m. drar på semester så får jag kommentera själv denna omgång...

I den sjuttonde omgången hade jag följande tipsstatisk:

Antal rätt resultat: 0
Antal rätt tecken: 3

Totalt(av 128möjliga)

Antal rätt resultat: 11
Antal rätt tecken: 50

OMGÅNG 18!!!

BK Häcken-Gais
Tips: 2-0
Kommentar: Häcken har som alla vet inte förlorat sedan i Maj och har visat att man är ett lag för regionen strax under top-5 i allsvenskan. Gais spelar oftast rätt hyggligt men vad hjälper det när man inte tar poäng? På Rambergsvallen är Häcken ett oerhört starkt lag och Gais bör inte ha något att hämta här de heller.

Aik Soina-IF Brommapojkarna
TIps: 2-0
Kommentar: Aik hänger med strax under de allra bästa som en darkhorse, BP är inte dåliga men här ska man normalt sett inte ha något att hämta. Dessutom tar verkligen BP poäng i de matcher som är viktigast i "Övre bottenstriden" så man lär inte gråta blod över en förlust här...

Trelleborg FF-Malmö FF
Tips: 1-0
Kommentar: MFF kan inte göra mål... TFF överträffar sig själv med tanke på alla skador men här är man helt enkelt bättre. Ska vi gissa att ropen på Roland Nilssons avgång inte minskar i styrka efter denna match?

Örgryte IS-IFK Göteborg
Tips: 1-1.
Kommentar: Öis har börjat repa lite mod och borde självklart vunnit igår medan blåvitt får sin sedvanliga "europaspelsbaksmälla" när man lirar i europa med sämre resultat. För blåvitt är det ju europaspel som gäller, nu tar det med största sannolikhet slut på torsdag och då får man svårt att repa nytt mod här.

Djurgårdens IF-Hammarby IF
Tips: 0-1
Kommentar: Det kommer stå skrivet ÅNGEST över hela Solna denna dag... Bajen är dock det bättre fotbollslaget, jag kan förövrigt inte förstå varför folk skriker om DIFs dåliga säsong, ifjol blev de 12a och inte har den en direkt bättre trupp iår....Bajen visade bra spel mot Hif igår.

IF Elfsborg-Gefle IF
Tips: 1-1.
Kommentar: Innan AH vid hemkomst börjar vråla om tips som gynnar blåvitt, så är det så att Gefle är ellos boogeyteam sedan många år och Elfsborg har en tuff match mot Braga i benen här, skrälläge igen.

Halmstad BK-Kalmar FF
Tips: 1-3
Kommentar: Kalmar är tillbaka på guldarenan och lär ta tre poäng i guldjakten här....

Helsingborgs IF-Örebro SK
Tips: 2-0
Kommentar: HIF på Olympia är ingen lättknäckt nöt, enda orosmolnet är hur laget påverkas av matchen i Sarajevo på torsdagen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0